Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy https://www.smarty.cz/TIGO-Ultimate-R5- ... S-4p241269
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší zatěži než se roztočí natočil jsem jak to zhruba vypada pro představu předem děkuji všem za kladnou odpověd . https://www.uschovna.cz/zasilka/TS4KUTBTH63HT29T-8JZ/
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Ahoj,
PC z podpisu. Počítač se nově tak v 75% procentech případů nedá po vypnutí zapnout tlačítkem na case. Do PC ale šťáva jde, podsvícení desky klasicky běží. Je třeba vypnout zapnout zdroj a hned jde PC normálně zapnout. Jen pro info, k PC mám do...
Zdravím, mám Windows 11 Pro 64-bit MD Ryzen 5 4600G RAM 24,0GB DDR4, Základná doska AsuSTeK TUF GAMING A520M-PLUS II
a pořídil jsem si na nahrávání Blackmagic Design DeckLink Mini Recorder HD.
Instaloval jsem jej do PCIEX a chci přes převodník VHS...
Poslední příspěvek
Tou kompatibilitou mysli vstup, nebo vystup?
Pri streamovani se obvykle mysli vystup z pocitace na TV.
Ty karty jsou dve, vypadaji stejne, Monitor a Recorder. Je tohle urcite Recorder?
Blackmagic Desktop Video software ta karta nutne potrebuje k...
Zdravím, mám takový problém s monitorem. Používám i5-13500 s integrovanou grafikou, 32GB RAM, monitorem ViewSonic VP2756-2K ColorPRO propojený Vention Cotton Braided DP (DisplayPort) 1.4 Cable 8K 2m. Stáří počítače 3 roky. A problém je že se mi...
zdravím kamoš koupil skládaný pc a od prvního zapojení je sním problem pc se spustil a po zapnutí hry a par minutkách vše krom pc zhaslo a pc se jak kdyby restartoval a zase zapl a to same do kola byli sme za borcem co ho stavel a ten řekl že asi...
Poslední příspěvek
Mimo konfiguraci dodej fotky vnitřku, nerozmazané, a ať je vidět zapojení kabelů.