Zasekávání PC po upgrade win11
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Hastalda
- Level 2.5

Zasekávání PC po upgrade win11
Ahoj, mám velké problémy s PC – začal se mi silně zasekávat. Přihlášení, které vždy trvalo 15-20 vteřin, nabíhalo dnes 45minut, pokud rozjedu 2 programy, po chvíli se mi PC komplet zasekne a trvá i několik hodin, než se uvolní a znovu se rozjede. Nepomáhá ani restart. To samé, pokud si otevřu víc oken v prohlížeči, zasekne se a opět trvá dlouhou dobu, než znovu naběhne.
Párkrát se zobrazilo okno, že nenabíhá windows…
Nevím, zda může mít spojitost, ale loni v listopadu mě donutili potvrdit upgrade win10 na win11. Potvrdila jsem a po několika hodinách, kdy instalace doběhla, se zobrazila hláška, že je vše v pořádku. Jenže od té doby mi pořád nabíhají další a další aktualizace pro win11 (poslední včera pod verzí 24H2). Pokud se podívám do správce, nabobtnalo tam velké množství procesů. Párkrát se zobrazilo okno, že nenabíhá windows… Den ode dne je pomalejší a víc a víc se zasekává.
Asi před měsícem mi PC zaznamenal 3 útoky na moje PC. Ale dostala jsem informaci od O2, že hrozby byly zachyceny, takže jsem dál neřešila. Pak se mi občas stalo, že názvy souborů byly zdvojené, po chvíli se ale srovnaly.
Proto si nejsem jista, zda mám správně vložit do sekce Bezpečnost nebo do sekce Windows…
Díky moc za pomoc, Katka
LAPTOP-7JPCDD97
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-8300H CPU @ 2.30GHz
64bitový operační systém, procesor pro platformu x64
Párkrát se zobrazilo okno, že nenabíhá windows…
Nevím, zda může mít spojitost, ale loni v listopadu mě donutili potvrdit upgrade win10 na win11. Potvrdila jsem a po několika hodinách, kdy instalace doběhla, se zobrazila hláška, že je vše v pořádku. Jenže od té doby mi pořád nabíhají další a další aktualizace pro win11 (poslední včera pod verzí 24H2). Pokud se podívám do správce, nabobtnalo tam velké množství procesů. Párkrát se zobrazilo okno, že nenabíhá windows… Den ode dne je pomalejší a víc a víc se zasekává.
Asi před měsícem mi PC zaznamenal 3 útoky na moje PC. Ale dostala jsem informaci od O2, že hrozby byly zachyceny, takže jsem dál neřešila. Pak se mi občas stalo, že názvy souborů byly zdvojené, po chvíli se ale srovnaly.
Proto si nejsem jista, zda mám správně vložit do sekce Bezpečnost nebo do sekce Windows…
Díky moc za pomoc, Katka
LAPTOP-7JPCDD97
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-8300H CPU @ 2.30GHz
64bitový operační systém, procesor pro platformu x64
-
RIKI22
- Master Level 8.5

Re: Zasekávání PC po upgrade win11
Aktuálna verzia Win11 je 25H2.Možno na túto verziu sa teraz doťahujú aktualizácie a preto ten problém.
-
vanuch
- Level 1.5

Jaký máte antivir?
Určitě jako první bych PC proskenoval pomocí Eset Onlinescanner, Malwarebyte Antimalware a AdwCleaner.
V případě nalezení infekce, bych se obrátil na: viewforum.php?f=70&sid=a0c6d07b40c5fb76dd3352e72963b783
Potom až řešit další.
Určitě jako první bych PC proskenoval pomocí Eset Onlinescanner, Malwarebyte Antimalware a AdwCleaner.
V případě nalezení infekce, bych se obrátil na: viewforum.php?f=70&sid=a0c6d07b40c5fb76dd3352e72963b783
Potom až řešit další.
-
Hastalda
- Level 2.5

Jj.., chápu, že by to mohlo být v tomto spojení, ale problémy trvají delší dobu a prakticky se nedá nic v PC dělat, při spuštění jakéhokoliv programu či aplikace se hnedka "kousne". A den ode dne se stále zhoršuje... Jen odpověď mi trvala 20 minut, protože uložení skenu do přílohy vyšlo po zaseknutí až na potřetí. Navíc vyskočila chybová hláška (viz skeny). Dříve zpravidla proběhla aktualizace pro win10 1x za týden, do půl hodiny bylo nainstalováno a na PC jsem mohla normálně pracovat.., tak teda nevím...
Antivirová ochrana Microsoft Defender. Nebyla jsem si právě jistá, zda má spojitost s upgrade na win11, anebo mám zařadit do sekce Bezpečnost a nechat projet kontrolou...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
vanuch
- Level 1.5

Tady bude asi hodně nakoplý systém Windows.
Jde PC proskenovat těmi programy, co jsem psal?
Předem si vše důležité zazálohujte, ale jinak velmi pravděpodobně budete muset udělat čistou instalaci Windows,
stahuje se aktuální ze stránek Microsoftu, nástroj mediacreationtool vytvoří tu instalační USB flash.
Co je to za PC?
Jde PC proskenovat těmi programy, co jsem psal?
Předem si vše důležité zazálohujte, ale jinak velmi pravděpodobně budete muset udělat čistou instalaci Windows,
stahuje se aktuální ze stránek Microsoftu, nástroj mediacreationtool vytvoří tu instalační USB flash.
Co je to za PC?
-
petr22
- Guru Level 15

O jaky se presne jedna pocitac ? Vyrobce, typ.
Co ukazuje Crystal Disk Info jako stav disku?
Co ukazuje Crystal Disk Info jako stav disku?
-
pcmaker
- Level 4.5

Mám podezření na disk, nebo RAM. U notebooku se také časem ucpe chladící systém prachem a je třeba jej nechat vyčistit.
-
kecalek
- Level 3.5

Označenie stroja LAPTOP-7JPCDD97 je nič nehovoriaci typ, výrobca. Máš tam v NB CPU 8. generácie, teda taký, ktorý už je na okraji podpory pre W11. Takže máš HDD, alebo SSD, koľko máš RAM, aká grafika (viz chyby týkajúce sa nVidia!). Až doplníš všetky údaje - potom dostaneš lepšie rady. Okrem toho - odkaz na update na 24H2 by svedčilo o tom, že si vo W11 nemala 24H2 - čo je podmienka na upgrade na 25H2 -v tom prípade sa najskôr stiahne tá 24H2 a až potom 25H2. Za ďalšie - "pomalosť" PC môže znamenať, že máš buď malý disk, prípadne platňový HDD, alebo nepostačujúci CPU, malú RAM. Odkaz na NVIDIA zase značí, že máš aj problémy s grafikou - resp. staré ovládače.
Takže doplň výrobcu, presné typové označenie toho NB, koľko máš RAM, aké je úložisko (HDD alebo SSD)
Prechod z W10 na W11 trvá max. (napr. u mňa) 25´. Aktualizácia na 25H2 trvala cca 10 min.
Takže doplň výrobcu, presné typové označenie toho NB, koľko máš RAM, aké je úložisko (HDD alebo SSD)
Prechod z W10 na W11 trvá max. (napr. u mňa) 25´. Aktualizácia na 25H2 trvala cca 10 min.
-
petr22
- Guru Level 15

Jde upgradovat z 23H2 primo na 25H2.
Ciste podle popisu problemu to vypada jako umirajici disk nebo umirajici graficka karta.
Ciste podle popisu problemu to vypada jako umirajici disk nebo umirajici graficka karta.
-
Hastalda
- Level 2.5

Včera jsem přes hodinu (!) jen stahovala programy na projetí bezpečnosti, protože se mi pořád zasekávalo PC, poté jsem musela zrušit nebo zrestartovat a zase znovu spustit program. Až v jednu hodinu ráno se mi podařilo spustit malwarebytes, ale po 20 minutách se opět „kouslo“, takže proskenování PC se mi nakonec podařilo až dnes…
Malwarebytes zřejmě nic nechytnul (report přikládám), ale adwCleaner ve výsledku zobrazil zjištěné položky (report přikládám). Pak skoro 3 hodiny probíhalo čištění a bod obnovení systému. Výsledný report taky přikládám. Nevím, zda mám nechat projet přes HJT?
Co se týče upgrade win10 na win11. PC mám relativně krátce, a do loňského listopadu, kdy jsem musela provést upgrade na win11 jsem neměla žádné problémy. Pomalé přihlašování, zasekávání PC nebo chybové hlášky spojené s windows se mi začaly objevovovat až po novém roce, a razantně se zhoršily od minulého týdne, kdy proběhlo několik aktualizací v PC. Jinak veškeré aktualizace se stahují automaticky z Microsoftu. I požadovaný upgrade win11 byl z jejich strany.
Jedná se o HP Pavilion LAPTOP-7JPCDD97.
-
Hastalda
- Level 2.5

---------------------------------sken:
Malwarebytes
www.malwarebytes.com
-Log Details-
Scan Date: 2/27/2026
Scan Duration: 10:05 AM
Log File: 78a6793c-13bb-11f1-9ce2-e4e7494306b8.json
-Software Information-
Version: 5.5.0.237
Components Version: 150.0.5500
Update Package Version: 1.0.107673
License: Trial
-System Information-
CPU: x64
File System: NTFS
User: LAPTOP-7JPCDD97
-Scan Summary-
Scan Type: Threat Scan
Scan Initiated By: Manual
Result: Completed
Objects Scanned: 208255
Threats Detected: 0
Threats Quarantined: 0
Time Elapsed: 1 hr, 16 min, 36 sec
-Scan Options-
Memory: Enabled
Startup: Enabled
File system: Enabled
Archives: Enabled
Rootkits: Disabled
Heuristics: Enabled
PUP: Detect
PUM: Detect
-Scan Details-
Process: 0
(No malicious items detected)
Module: 0
Registry Key: 0
Registry Value: 0
Registry Data: 0
Data Stream: 0
Folder: 0
File: 0
Physical Sector: 0
WMI: 0
(end)
Malwarebytes
www.malwarebytes.com
-Log Details-
Scan Date: 2/27/2026
Scan Duration: 10:05 AM
Log File: 78a6793c-13bb-11f1-9ce2-e4e7494306b8.json
-Software Information-
Version: 5.5.0.237
Components Version: 150.0.5500
Update Package Version: 1.0.107673
License: Trial
-System Information-
CPU: x64
File System: NTFS
User: LAPTOP-7JPCDD97
-Scan Summary-
Scan Type: Threat Scan
Scan Initiated By: Manual
Result: Completed
Objects Scanned: 208255
Threats Detected: 0
Threats Quarantined: 0
Time Elapsed: 1 hr, 16 min, 36 sec
-Scan Options-
Memory: Enabled
Startup: Enabled
File system: Enabled
Archives: Enabled
Rootkits: Disabled
Heuristics: Enabled
PUP: Detect
PUM: Detect
-Scan Details-
Process: 0
Module: 0
Registry Key: 0
Registry Value: 0
Registry Data: 0
Data Stream: 0
Folder: 0
File: 0
Physical Sector: 0
WMI: 0
(end)
-
Hastalda
- Level 2.5

------------------------
adwCleaner
# -------------------------------
# Malwarebytes AdwCleaner 8.5.0.595
# Build: 03-05-2025
# Database: 2024-10-23.4 (Local)
# Support: https://www.malwarebytes.com/support
#
# Mode: Scan
# Start: 02-27-2026
# Duration: 00:14:34
# OS: Windows 11 (Build 22631.6199)
# Scanned: 32104
# Detected: 29
***** [ Services ] *****
No malicious services found.
***** [ Folders ] *****
No malicious folders found.
***** [ Files ] *****
No malicious files found.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs found.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI found.
***** [ Shortcuts ] *****
No malicious shortcuts found.
***** [ Tasks ] *****
PUP.Optional.Legacy C:\Windows\System32\Tasks\DRIVER BOOSTER SCHEDULER
***** [ Registry ] *****
PUP.Optional.Conduit HKLM\Software\Wow6432Node\Conduit
PUP.Optional.Legacy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{2EA83DC8-F4B2-4AC2-A7D2-76F80B4DDC38}
PUP.Optional.Legacy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Driver Booster Scheduler
***** [ Chromium (and derivatives) ] *****
No malicious Chromium entries found.
***** [ Chromium URLs ] *****
No malicious Chromium URLs found.
***** [ Firefox (and derivatives) ] *****
No malicious Firefox entries found.
***** [ Firefox URLs ] *****
No malicious Firefox URLs found.
***** [ Hosts File Entries ] *****
No malicious hosts file entries found.
***** [ Preinstalled Software ] *****
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Administrator\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Windows\System32\Tasks\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{224695A4-BD5E-4C38-B354-A4C828E61BF7}
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{FD404A50-14F5-404D-A9EA-7082705B9EE1}
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\HPJumpStartLaunch
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Task C:\Windows\System32\Tasks\HPJUMPSTARTLAUNCH
Preinstalled.HPRegistrationService Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP REGISTRATION SERVICE
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\HP\SUPPORT
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP CUSTOMER FEEDBACK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT SOLUTIONS
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\ProgramData\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4AAC4B07-77EF-4BCF-88DC-D24E4DE683E8}
Preinstalled.HPSureConnect Folder C:\Program Files\HPCOMMRECOVERY
Preinstalled.HPSureConnect Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6468C4A5-E47E-405F-B675-A70A70983EA6}
########## EOF - C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[S00].txt ##########
------------------------po čištění a bodu obnovení systému:
#
# Mode: Clean
# Duration: 00:02:41
# Cleaned: 29
# Awaiting reboot:1
# Failed: 0
***** [ Services ] *****
No malicious services cleaned.
***** [ Folders ] *****
No malicious folders cleaned.
***** [ Files ] *****
No malicious files cleaned.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs cleaned.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI cleaned.
No malicious shortcuts cleaned.
***** [ Tasks ] *****
Deleted C:\Windows\System32\Tasks\DRIVER BOOSTER SCHEDULER
***** [ Registry ] *****
Deleted HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{2EA83DC8-F4B2-4AC2-A7D2-76F80B4DDC38}
Deleted HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Driver Booster Scheduler
Deleted HKLM\Software\Wow6432Node\Conduit
No malicious Chromium entries cleaned.
No malicious Chromium URLs cleaned.
No malicious Firefox entries cleaned.
No malicious Firefox URLs cleaned.
No malicious hosts file entries cleaned.
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Administrator\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Windows\System32\Tasks\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{224695A4-BD5E-4C38-B354-A4C828E61BF7}
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{FD404A50-14F5-404D-A9EA-7082705B9EE1}
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\HPJumpStartLaunch
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Task C:\Windows\System32\Tasks\HPJUMPSTARTLAUNCH
Deleted Preinstalled.HPRegistrationService Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP REGISTRATION SERVICE
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\HP\SUPPORT
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP CUSTOMER FEEDBACK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT SOLUTIONS
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\ProgramData\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4AAC4B07-77EF-4BCF-88DC-D24E4DE683E8}
Deleted Preinstalled.HPSureConnect Folder C:\Program Files\HPCOMMRECOVERY
Deleted Preinstalled.HPSureConnect Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6468C4A5-E47E-405F-B675-A70A70983EA6}
Needs Reboot Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
[+] Delete Tracing Keys
[+] Reset Winsock
***** Reboot Required to Complete *****
***** [ Folders ] *****
Cleaning failed C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
AdwCleaner[S00].txt - [4596 octets] - [27/02/2026 12:07:03]
########## EOF - C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt ##########
---------------------
adwCleaner
#
# Mode: Scan
# Duration: 00:14:34
# Scanned: 32104
# Detected: 29
***** [ Services ] *****
No malicious services found.
***** [ Folders ] *****
No malicious folders found.
***** [ Files ] *****
No malicious files found.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs found.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI found.
No malicious shortcuts found.
***** [ Tasks ] *****
PUP.Optional.Legacy C:\Windows\System32\Tasks\DRIVER BOOSTER SCHEDULER
***** [ Registry ] *****
PUP.Optional.Conduit HKLM\Software\Wow6432Node\Conduit
PUP.Optional.Legacy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{2EA83DC8-F4B2-4AC2-A7D2-76F80B4DDC38}
PUP.Optional.Legacy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Driver Booster Scheduler
No malicious Chromium entries found.
No malicious Chromium URLs found.
No malicious Firefox entries found.
No malicious Firefox URLs found.
No malicious hosts file entries found.
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Administrator\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Windows\System32\Tasks\HP\HP COOLSENSE
Preinstalled.HPCoolSense Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{224695A4-BD5E-4C38-B354-A4C828E61BF7}
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{FD404A50-14F5-404D-A9EA-7082705B9EE1}
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\HPJumpStartLaunch
Preinstalled.HPJumpStartLaunch Task C:\Windows\System32\Tasks\HPJUMPSTARTLAUNCH
Preinstalled.HPRegistrationService Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP REGISTRATION SERVICE
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\HP\SUPPORT
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP CUSTOMER FEEDBACK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT SOLUTIONS
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\ProgramData\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4AAC4B07-77EF-4BCF-88DC-D24E4DE683E8}
Preinstalled.HPSureConnect Folder C:\Program Files\HPCOMMRECOVERY
Preinstalled.HPSureConnect Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6468C4A5-E47E-405F-B675-A70A70983EA6}
########## EOF - C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[S00].txt ##########
------------------------po čištění a bodu obnovení systému:
#
# Mode: Clean
# Duration: 00:02:41
# Cleaned: 29
# Awaiting reboot:1
# Failed: 0
***** [ Services ] *****
No malicious services cleaned.
***** [ Folders ] *****
No malicious folders cleaned.
***** [ Files ] *****
No malicious files cleaned.
***** [ DLL ] *****
No malicious DLLs cleaned.
***** [ WMI ] *****
No malicious WMI cleaned.
No malicious shortcuts cleaned.
***** [ Tasks ] *****
Deleted C:\Windows\System32\Tasks\DRIVER BOOSTER SCHEDULER
***** [ Registry ] *****
Deleted HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{2EA83DC8-F4B2-4AC2-A7D2-76F80B4DDC38}
Deleted HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Driver Booster Scheduler
Deleted HKLM\Software\Wow6432Node\Conduit
No malicious Chromium entries cleaned.
No malicious Chromium URLs cleaned.
No malicious Firefox entries cleaned.
No malicious Firefox URLs cleaned.
No malicious hosts file entries cleaned.
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Administrator\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Folder C:\Windows\System32\Tasks\HP\HP COOLSENSE
Deleted Preinstalled.HPCoolSense Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{224695A4-BD5E-4C38-B354-A4C828E61BF7}
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{FD404A50-14F5-404D-A9EA-7082705B9EE1}
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Registry HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\HPJumpStartLaunch
Deleted Preinstalled.HPJumpStartLaunch Task C:\Windows\System32\Tasks\HPJUMPSTARTLAUNCH
Deleted Preinstalled.HPRegistrationService Folder C:\Program Files (x86)\HP\HP REGISTRATION SERVICE
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\HP\SUPPORT
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP CUSTOMER FEEDBACK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT SOLUTIONS
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\ProgramData\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Users\Michal\AppData\Roaming\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Classes\CLSID\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E76FD755-C1BA-4DCB-9F13-99BD91223ADE}
Deleted Preinstalled.HPSupportAssistant Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4AAC4B07-77EF-4BCF-88DC-D24E4DE683E8}
Deleted Preinstalled.HPSureConnect Folder C:\Program Files\HPCOMMRECOVERY
Deleted Preinstalled.HPSureConnect Registry HKLM\Software\Wow6432Node\\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6468C4A5-E47E-405F-B675-A70A70983EA6}
Needs Reboot Preinstalled.HPSupportAssistant Folder C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
[+] Delete Tracing Keys
[+] Reset Winsock
***** Reboot Required to Complete *****
***** [ Folders ] *****
Cleaning failed C:\Program Files (x86)\HEWLETT-PACKARD\HP SUPPORT FRAMEWORK
AdwCleaner[S00].txt - [4596 octets] - [27/02/2026 12:07:03]
########## EOF - C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt ##########
---------------------
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení