YouTube

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uziv007

YouTube

Příspěvek od Uziv007 »

Spoznavate situaciu ked vyhladate napriklad Xiaomi Mi Robot Vacuum S20+ a prve video Vam ukaze X20 stanicu? Ja mam pocit ako keby bolo youtube konstantne na nejakych omamnych latkach.

Vyhladavam pracku s modelovym cislom napr.(random cisla a pismena) UWX201S44CC a mne vyhlada model ako prvy E1P039X11

Vyhladavam hru " Call of Duty Cold War 9070XT" a mne to vyhlada video bez XT ako 1.

Taktiez. Chcem len videa, ziadne hlupe shorts apod. ale to zobrazi az ked pojdem nizsie a vratim sa naspat hore, tam je moznost kliknut na videos. To iste uz robi aj na telefone. Neviem to nikde nastavit predvolene aby mi ukazovalo len videa a ked budem chciet, tak si nastavim aj shorts.

Cely ten youtube klesa pre uzivatela. Milion reklam na telefone, jedno stastie ze mam AdBlocker na PC lebo by som sa uz z tych reklam zblaznil. Vyhladavanie produktov podla modelu je nerealne, youtube vyhodi 1000 inych modelov, ale ten ktory chcem ja ani nenajdem velakrat.

Najviac popularny vysavac Xiaomi S20+ a mne prve video da " My Likes and Dislikes about Xiaomi Robot Vacuum X20+ & Cleaning the Station " ide ma uz porazit z toho ako je to *********
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: YouTube

Příspěvek od petr22 »

To co vyhledavas dej do uvozovek, to same na Google.
JuRas
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od JuRas »

AirCrew, do mobilu si nainstaluj jako výchozí prohlížeč Mozilla Firefox + doplněk uBlock Origin. Při používání pak v tomto prohlížeči neuvidíš reklamy na youtube, ani jinde.
pikaso.andreas
Level 4
Level 4

Příspěvek od pikaso.andreas »

Velice dobře bez reklam funguje napříč zařízeními i Brave. To hledání jsem už vzdal, prostě to občas hledá co chce.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.
falco_dee
Level 3
Level 3

Příspěvek od falco_dee »

Já teda reklamy vyřešil díky Premium. Sleduju hodně YT na televizi a tam mám s adblockama smůlu. Každopádně využívám to fakt každej den i na telefonu a pro mě daleko lepší předplatný než třeba Netflix, kterej si taky platím, ale zapnu ho tak jednou za měsíc :D
CPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC 16GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG) CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor: 34" Dell Alienware AW3423DWF (QD-OLED)
vanuch
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od vanuch »

falco_dee, co na YouTube můžeš sledovat, mně to přijde, že tam jsou převážně samé kraviny?
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od šulda »

Je tam i spousta nekravin a vzhledem k počtu členů pro jednu skupinu premium je ta cena dost dobrá.
Člověk se pořád učí.
falco_dee
Level 3
Level 3

Příspěvek od falco_dee »

Na YTB si vybere dneska už každej. Je spousta kvalitních tvůrců ohledně snad každého tématu co člověka zajímá. Jen je potřeba hledat. Taky mi nedělá problém sledovat videa v angličtině, čímž mám o hodně větší výběr. Já teda sleduju převážně technologie, fitness, lifestyle, cestovatelské videa, sem tam nějaký hry, recenze, podcasty, vlogy lidí co mě zajímají, atd.. je toho fakt hromada.
CPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC 16GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG) CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor: 34" Dell Alienware AW3423DWF (QD-OLED)
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sekání videí na Youtube
    od nik270 » » v Problémy s hardwarem
    21 Odpovědi
    135304 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker
  • Prehliadac na YouTube, ChatGPT apod.
    od Uziv007 » » v Internet a internetové prohlížeče
    2 Odpovědi