jako spravce jednech webovych stranek jsem se prihlasoval k serveru, kde jsem pres ftp klient upravoval jejich obsah.. mel jsem pres Pocitac pripojenou sitovou jednotku na webovem serveru. Pred 3 tydny se neco stalo, ze se mi ze slozky stal nepojmenovatelny soubor, pres ktery se nelze prihlasit na server. Soubor jsem smazal a zkousim pripojit sitovou jednotku znovu, coz uz mi ale nejde.. vse zda se delam spravne, ale proste je tam chyba, jak je videt v priloze.. muze mi nekdo poradit, jak sitovou jednotku na webovy prohlizec znovu vytvorim? pokud tedy nekdo z toho co pisu pochopil, co mam na mysli
nemuzu vytvorit sitovou jednotku
Moderátor: Mods_senior
nemuzu vytvorit sitovou jednotku
ahoj,
jako spravce jednech webovych stranek jsem se prihlasoval k serveru, kde jsem pres ftp klient upravoval jejich obsah.. mel jsem pres Pocitac pripojenou sitovou jednotku na webovem serveru. Pred 3 tydny se neco stalo, ze se mi ze slozky stal nepojmenovatelny soubor, pres ktery se nelze prihlasit na server. Soubor jsem smazal a zkousim pripojit sitovou jednotku znovu, coz uz mi ale nejde.. vse zda se delam spravne, ale proste je tam chyba, jak je videt v priloze.. muze mi nekdo poradit, jak sitovou jednotku na webovy prohlizec znovu vytvorim? pokud tedy nekdo z toho co pisu pochopil, co mam na mysli
Re: nemuzu vytvorit sitovou jednotku
Kdyz to stejne upravujes pres ftp klienta, tak na co pripojeni do 'Pocitac'? Zapis na obrazku mas ale spravny a stranky bezi, takze nejaka blokace (firewall)?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
no ja se prave pripojoval driv pres tu sitovou jednotku v Pocitaci.. o blokaci zadne nevim prave, nevim, cim se to zmenilo..
- the ProtoType
- Level 4

Zkontroluj Antivir jestli neblokuje tohle připojení, a vypni bránu Firewall. Uvidíš pak co to blokuje.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě.
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek