Naskočila mi hláška bootmgr is missing. Vyzkoušel jsem fixboot i fixmgr a nic. Po tom co jsem odpojil všechny disky krom disku se systémem vše funguje.Existuje na to nějáké řešení a nebo mi odchází základní deska? (v biosu je hdd s win7 nastavené jako první) Děkuji za případné rady :)
Na všech ostatních discích (vyjma toho s bootmgr) zruš u aktivních oddílů příznak Active. (ostatní disky tedy nebudou obsahovat aktivní primární oddíl) Např. pomocí nástroje Diskpart - příkaz inactive nebo pomocí nějakého partition manageru.
Dejte mi optický kabel, uran U-235, 7 miliard pytlů na mrtvoly a zachráním svět (Simpsonovi)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost, tím prvním si ovšem nejsem až tak jistý. A. Einstein Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to! i5-2400/Asus P67M/Kingston HyperX 2x2GB DDR3/GB GTX660 GV-N660OC-2GD/Seasonic M12II-620/SSD 840 120GB
Tak se omlouvám ale nakonec jsem to vyřešil pravděpodobně díky biosu,kde se nevím proč furt nastavoval jako první jiný disk.Takže už by to snad mohlo být v pořádku :).