Prosím jaká karta je lepší ? Nevím jakou vybrat, je mi to nějak jedno. Jinak je to do staršího PC na práci v PS, přehrávání filmů a hraní starších her. Potřebuji co nejlevněji a dost mě omezuje zdroj o 350W (nikde jsem to na něm nenašel, ale asi eurocase, takže se snažím vybírat méně výkonné).
Spíše nám napiš, co máš za sestavu + finanční strop, 1k? I na noname 350W zdroji se dají utáhnout daleko lepší GK..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Už jsem sem jedno téma dával, došel jsem k tomu že se na ní vykašlu...ted už jí ale potřebuju nutně a na PC fakt neni, takže pokud možno co nejlevněji (ano strop max ten 1000) ale vzhledem ke stáří pc nevím kdy odejde další část, proto do něj nechci moc investovat. Jinak : MSI K9N4 ultra, AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ ,1 GB DDR2, samsung f3 500 gb (ten je nový) grafika byla (a je, ale už na pokraji-dělají se na ní pruhy a nejde 3D) byla myslím NVIDIA GeForce GT 7300 od MSI pasiv . Já vzal nejlevnější kartu, která se aspoň trochu zdála že za něco stojí. Děkuji
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Pořád lepší malinký chladič než pasiv, u této GK obvyklý, a tedy i karta na nižších taktech. Nemáš za co, ať slouží..
GIGABYTE GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G TOP stav, záruka
Prodám grafickou kartu GIGABYTE RTX 4070 GAMING OC 12G.
Používaná cca 2 roky, v perfektním stavu, nikdy netaktovaná, používána jen na hraní.
Karta je plně funkční, pravidelně čištěná, s...
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?