nejde zvuk v divx player
Moderátor: Mods_senior
nejde zvuk v divx player
Dobrý den, stáhla jsem si z netu film a nejde u něj zvuk. Objeví se nějaké hlášení. Co si mám nainstalovat a odkud, aby zvuk šel? Ostatní filmy mi v divx playeru jdou se zvukem. Film je ve formátu AVI.
Re: nejde zvuk v divx player
Zkus nainstalovat kodeky, třeba K-Lite codec pack
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V tom AVI bude zvuk ve formátu, který nemáš v systému čím dekódovat.
Vřele doporučuji spíš než se po tom kodeku shánět (nebo instalovat různé codec packy) používat přehrávač, který má kodeky již v sobě. Např. VLC nebo (můj oblíbený Media Player Classic - Home Cinema (ten bude potřebovat nainstalovat DirectX End-User Runtimes (June 2010), jestli ještě nemáš).
Vřele doporučuji spíš než se po tom kodeku shánět (nebo instalovat různé codec packy) používat přehrávač, který má kodeky již v sobě. Např. VLC nebo (můj oblíbený Media Player Classic - Home Cinema (ten bude potřebovat nainstalovat DirectX End-User Runtimes (June 2010), jestli ještě nemáš).
Díky, nainstalovala jsem si to VLC a přehrává ten film se zvukem.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 12374 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bulterierjirka
-
- 15 Odpovědi