Zdravím právě před chvilkou jsem doinstalovával SP 1 na Windows 7 64 bit ULTIMATE.
Během instalace mi vyběhlo toto (vizz screnn z mobilu)
Resetnul jsem PC klasicky na skříni po špuštění se doaplikoval se SP 1 po najetí do OS mi vyjelo toto :
Prosím o jakoukoliv Radu Děkuji
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF80002FCEB52
BCP3: FFFFF88007071DA0
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\020512-35911-01.dmp
C:\Users\Michal\AppData\Local\Temp\WER-168995-0.sysdata.xml
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
Přílohy
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
Zkus po spuštění stiskat klávesu F8 a z nabídky vybrat Poslední známá konfigurace, nebo Nouzový režim.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud se dostaneš k tomuto souboru C:\Windows\Minidump\020512-35911-01.dmp, tak ho upni na www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Požádej uživatele Jaro3, jestli by se nepodíval, zda nemáš v počítači rootkit.
Projel jsem to tím a nic to nenašlo doknoce i AntiMalware a klasicky Eset smart security snad je to čisté ještě nepíši uživateli Jaro a uvidím každopádně mockrát Děkuji za pomoct Přeji krásný podvečer
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
Ještě zkus TDSSKiller. Pokud tam nebude infekce a dále to nebude padat, neřešil bych to.
Jednalo se o chybu při uvolňování paměťových stránek. Mohlo se jednat o náhodu. Pro jistotu můžeš otestovat paměť pomocí GoldMemory nebo Memtestu.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem