No, myslím že zas taková "stará pračka" to není :) Nebo každý máme na staré pračky jiný názor teda. Já myslel že tu vyhodíš dotaz s nějakou starou 486, případně už něco novějšího jako Pentium 2 apod. a ty tu hodíš takové "dělo" :) Měl bys na tom rozjet většinu akčních válečných her které znám. Momentálně si sice zrovna v hlavě nedokážu žádné vybavit, ikdyž jsem jich hrál hromadu, ale je jich spousta ...
Sniper Elite, BRtoher in arms (více dílů), Medal of honor (taky spousta dílů), Battlefield (více dílů), Far Cry 1 a 2 .... neboj, těch her je dost a věřím, že je všechny rozjedeš a zahraješ si v pohodě :)
No jo, chtělo by to ten PC pořádně pročistit, jelikož tu mám Vistu a strašně bordelu.
Bohužel je to rodinný PC, takže přeinstalování systému teď není možné.
Rozhodně bych zlusil hu Übersoldier a sérii Medal of Honor.Počítám,že i Medal of Honor Airborne bys mohl slušně rozjet.Pak taky Exodus from the earth byla vcelku dobrá střílečka.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x