Opera nechce prehravat videa
Moderátor: Mods_senior
Opera nechce prehravat videa
Dobry den uz 2.den mi nehce opera prehravay videa ,hlasi nainstalujte adobe flash player verze.... Tak to udelam a nejen ,ze to nejde dale ,ale jeste mi tam samitny adobe nacpe Mcafee a vnucuje google chrome...Nic proti nim nemam,ale nechapu proc mi bez meho svoleni instaluje Mcafee:-).Otazka 20 sekund odinstalovat,ale videa nejdou dal tak ani tak ani tak.Posledni dobou me ta opera opravdu stve..ale rad bych u ni zustal
Re: Opera nechce prehravat videa
Při uvodní obrazovce spuštěné instalace je třeba si dát pozor a zrušit zaškrtnutí o instalaci dalších nežádoucích programů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ja bych je i zkousl,kdyby ta videa sla,uz sem zkusil vsechny moznosti ,ale nejede youtube proste nic,porad to chce znova a znova instalovat adobe flash.Mozilla nema problem s videama takze to je nejaky bug v opere
Verze Opery?
U mně stejný problém vyřešilo odinstalování Opery s volbou "Zachovat osobní nastavení" a její opětovná instalace aktuální verze.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek