Zdravím, poprvé v životě jsem si koupil legální windows (s notebookem asus) a po nedávné aktualizaci (zřejmě: Aktualizace systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB2616676)) se totálně zhroutil systém. Nefunguje aero, windows je neskutečně spomalený, atd....co to je Zlatě nelegální, tam se mě nikdy nic nevysr... Nevíte čím to může být? Zkoušel jsem obnovení systém a nic se nestalo. Napadá mě přeinstalování, ale to se mě jaksi nepodařilo Děkuji za rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 17 zář 2011 22:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Drobné doplnění nadpisu
Ja navrhujem prave ten reinstal. Ako sa ti to "nepodarilo"?
ABBC3_SPOILER_SHOW
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
V tom notebooku by měl bejt recovery oddíl ze kterýho se ten systém dá obnovit, je to nějakou klávesou (u mě třeba F9) hned po startu PC. Ale nepřijde mi to zrovna nejlepší řešení hned reinstalovávat PC kvůli jednomu blbýmu problému kterej se dá určitě nějak vyřešit. Zkus tu aktualizaci odebrat.
Tak po stisknutí Alt+F10 naskočila tato obrazovka. Zkusil jsem opravu, ale hlásí to že je vše v pořádku. Jinak jsem zjistil že grafika se jeví jako nenainstalovaná. Nainstaloval jsem ji znovu a stále se neoběvuje
Problém bude pravděpodobně právě s GK. Nejvhodnější bude asi reklamace, pokud nepomohla aktualizace ovladače GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Odebral jsi tu aktualizaci? Nejdřív odeber v nouzovým režimu všechno co se týká grafiky, restartuj a potom nainstaluj ovladače ze stránek výrobce grafickýho čipu, nestahuj to třeba na MSI, Gigabyte a co já vim co ještě. Pak to znova restartuj.
V nouzovém režimu jse vše odinstaloval, restartoval, v normálním režimu nainstaloval, restartoval...a opět nic. Už mě to sice normálně ukazuje nainstalovanou grafiku i paměť grafiky, ale aero stále nefunguje
Edit: nemyslím si že by bylo něco s grafikou. Zkoušel jsem zapařit assassins creed 3 a běhal naprosto plynule.
Moment, já myslel že ti nejde Aero ale ty máš nastavený klaciský zobrazení, klikni pravým tl. myši na plochu, dej přizpůsobit a tam vyber nějakej Motiv prostředí Aera.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
1) Co je na tom oficiálního?
2) Toto vygenerovat zvládne skoro každý, kdyby ten příspěvek měl mít nějakou hodnotu, bylo by dobré doplnit konkrétní kombinace a třeba screen shoty jak to reálně vypadá.
3) Pokud chceš o něčem diskutovat, tak v prvé...