zdravim
Mam problém ale nwm čím to je jedna se o to ze mi pc pada při velkym vykonu prostě se vypne sam od sebe
myslim si ze problém bude v kartě nebo zdroji Zdroj 450W A grafika n-vidia MSI9800GTX plus tak potřebuju vedet či si mam koupit new zdroj nebo je problém v kartě nebo nečim jinym
sestava : Intel dual core 2.33
Ram 4 gb win XP SP3 deska Msi
diky za rady všem ) uz z toho mam nervy
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 lis 2009 13:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Rada Karta nebo zdroj??Nutné“.
neřekl bych že je potřeba hned vyměnovat zdroj,takovou hloupost jsem udělal já a pak jsem zjistil že je to baterií na základní desce..která stojí 50 Kč, na tvém místě bych zkusil vyměnit nejdřív tu.
No zrovna u zdroje bych neváhal.Čekat až ten zdroj odejde a vezme sebou půlku komponent v počítači sebou,tak na to bych neměl nervy.Kdyžtak si ho může zatím jen půjčit.U některých firem ho může dokonce do druhého dne vrátit bez udání důvodů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Navíc CMOS baterie slouží k uchování info v biosu když je pc bez proudu -> když jede je napájení vyřešeno zdrojem takže to systém neshodí. Maximálně se musí znopvanastavit hodiny
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ahoj všem, měl bych na vás otázku ohledně sestavy PC.( neříkám že je to výstřel moderní techniky) Pořídil jsem si repasovaný PC HP Z2 Tower G4 Workstation ( konfigurace viz obrázek) a k tomu sehnal od známého půjčil kartu kterou původně měl...
Poslední příspěvek
A jde vubec porovnavat score z ruznych testu? Jeden je Steel Nomad a druhy Steel Nomad Lite .
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.