Jaký dotykáč?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kulda.s
Level 2
Level 2

Jaký dotykáč?

Příspěvek od kulda.s »

Zdravim,
Chtěl bych si koupit mobil s dotykovým displayem a nevím jakej. Bral bych mobil tak do 10.000 Kč. (nechtěl bych Iphone)
Napadlo mě třeba HTC: Heroes (nebo jak se jmenuje), ale opravdu nevím jekej dotykáč.
Můžete mi poradit?
guest

Re: Jaký dotykáč?

Příspěvek od guest »

Koukni SEM
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Tenhle Samsung nevypadá vůbec špatně.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
kulda.s
Level 2
Level 2

Příspěvek od kulda.s »

Tam nic o tom jaký dotykový mobil bych si měl vybrat nic neni .. tam je jen o rozdílu mezi odporovým a kapacitním displejem
Já sem se ptal nato jaký mobil bych si měl vybrat
guest

Příspěvek od guest »

Ne není ale je tam rada k důležitým parametrům, resp. co je odporový a co kapacitní. To je myslím důležité vědět.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Já bych asi šel do samsung i900 omnia. Má všechny funkce které normální člověk využívá (wifi,gps,..) a má windows mobile takže je tam obrovská možnost rozšiřitelnosti softwaru
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Pokud seženeš tu Omnii za těch 10k, tak bych do ní šel, mně to ukazovalo ceny vyšší
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

třeba tady na mallu. http://www.mall.cz/mobilni-telefony-sam ... stvi:ranks" onclick="window.open(this.href);return false;
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
kulda.s
Level 2
Level 2

Příspěvek od kulda.s »

Ten samsung i900 omnia vypadá opravdu velmi pěkně a má to co chci!
Moc díky za TIP, protože ted už mám asi jasno! Jen bych se chtěl zeptat jak je to s OS na mobilech .. Je Windows dobrý ?
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Je sice staršího data a říká se že je složitý, ale je to jen obyčejná struktura win. Výhoda je že se na to dělá spousta aplikací a jde to využít jako pocket pc

BiScHop
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BiScHop »

mě docela zajímá proč nechceš iPhone??....myslím že je velmi kvalitní
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

Myslim, že každej zná obrázek jakej je rozdíl mezi Iphone a cihlou :D Proto asi nechce Iphone.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Zamčeno

Zpět na „Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení“