zvukovka blbne.
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
zvukovka blbne.
Zdravim,
posledni dobou mi nejak blbne zvukova karta, nevim cim to je, stava se to ruzne - resim to tak ze restartnu pc.
U videa nehraje zvuk, mp3 prehravace nic neprehravaji, stoji zasekly ikdyz furt davam play, pricemz test zvuku v ovladacich panelech jde v pohode, hraji obe sluchatka. Nemam cas takze informace jako co mam za zvukovku apod. dodam tak do hodiny.
Predem dekuju za pomoc
posledni dobou mi nejak blbne zvukova karta, nevim cim to je, stava se to ruzne - resim to tak ze restartnu pc.
U videa nehraje zvuk, mp3 prehravace nic neprehravaji, stoji zasekly ikdyz furt davam play, pricemz test zvuku v ovladacich panelech jde v pohode, hraji obe sluchatka. Nemam cas takze informace jako co mam za zvukovku apod. dodam tak do hodiny.
Predem dekuju za pomoc
Re: zvukovka blbne.
zvukovka - Realtek HD
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
přehrávač? Zkus přeinstalovat kodeky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no jestli to bude pretrovavat zkusim preinstalovat kodeky i ovladace thx
reinstalloval jsem ty kodeky a furt nic, proste jsme treba na skypu a mluvime, v pohode a behem toho mi ty zvuky zase nejak spadly a my jsme si furt povidali, ale priste zadnej prehravac nic neprehrava, video nic, hra nic. Nevim teda ani poradne jakou mam zvukovku, u xp jsem si vzdy zasel do dxdiag ale tady u visty nevim. Takze nemuzu ani preinstalovat ovladace. nesetkal se nekdo s timhle problemem? Fakt bych byl vdecnej za pomoc. Predem diky
edit: Tak ted to zase naskocilo a zvuk jde i bez restartu, je mozne aby mi to delal skype? No uvidime zkusim ho chvili nezapnout, me totiz prijde ze mam pc treba zaply celej den a nic, pak zapnu skype a uz to zas vyhodi ten zvuk :(
edit: Tak ted to zase naskocilo a zvuk jde i bez restartu, je mozne aby mi to delal skype? No uvidime zkusim ho chvili nezapnout, me totiz prijde ze mam pc treba zaply celej den a nic, pak zapnu skype a uz to zas vyhodi ten zvuk :(
Takze nazev zvukovky je Realtek ALC888 Audio ,ale drivery si preinstaluju z cd.
edit: Jestli mi nikdo neporadi do 15:00 tak ten topic zalozim znovu
edit: Jestli mi nikdo neporadi do 15:00 tak ten topic zalozim znovu
Naposledy upravil(a) bodly dne 27 črc 2009 14:09, celkem upraveno 1 x.
Preinstaloval jsem to z toho CD a ted uz mi ten zvuk nejde vubec! Proste jen kdyz dam test ve zvuku v ovladacich panelech tak to hraje ale jinak ani tuk. PROSIM POMOC! To nikdo nevi co s tim?
-
guest
Co ukazuje správce? Žádné vykřičníky či otazníky?
Pokud ti ovšem testy v ovl.panelech jdou, pak bych to také tipoval na problém s kodeky. Zkus přehrávač VLC, ten má svoje kodeky.
Pokud ti ovšem testy v ovl.panelech jdou, pak bych to také tipoval na problém s kodeky. Zkus přehrávač VLC, ten má svoje kodeky.
Vsechno hlasi vsechno, ze vsechno pracuje v poradku. Zkusim ten prehravac
edit: Ten prehravac jede, ale zadnej zvuk nehraje. Ze ten prehravac jede rikam, protoze treba JetAudio stoji jen tak zaseklej, jako by byl pauslej. V kodekach to ani byt nemuze, ted jsem reinstalloval na Codec Pack all in 1.
edit: Ten prehravac jede, ale zadnej zvuk nehraje. Ze ten prehravac jede rikam, protoze treba JetAudio stoji jen tak zaseklej, jako by byl pauslej. V kodekach to ani byt nemuze, ted jsem reinstalloval na Codec Pack all in 1.
blbo to teda jen nekdy, az kdyz jsem nainstaloval ten ovladac z CD, tak to nejde vubec. Coz je divny protoze stejnej driver tu uz asi byl i predtim..
Běž do Správce zařízení a tam najdi příslušné zvukové zařízení a klikni na něj pravým myšítkem - vyber Vlastnosti - záložka ovladač - odinstalovat ovladač - restartuj PC a otestuj. Případně nainstaluj nový ovladač, ale bezpečně ten, jež je určen pro Tvoji zvukovou kartu a používaný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Co myslis tim prislusne zvukove zarizeni? Mam tu - Total Recorder WDM audio driver a 2x zvukove zarizeni High Definition Audio.