RESTART PC !!!
Moderátor: Mods_senior
RESTART PC !!!
uz jsem mel pc v opravne vymenili my vybitou baterii a nic vic nenasli , prosim jestli jste uz nekdo tenhle problem vyresil protoze sem videl ze se tady objevuje skoro kazdy den dejte mi pls vedet uz nwm co tim pc mam delat vsechno jsem vyzkousel a porad se sam od sebe po nejake dobre restartuje ... prosim pomoc

Re: RESTART PC !!!
jaký máš teploty a skontroluj paměti memtestem
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
muzes pls blizsi navod na ten memtest ???
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... memtest/?g" onclick="window.open(this.href);return false; tady si ho stáhni spusť napiš kolik máš paměti v pc a dej start test
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
kdyz mam 2 G (2x 1G) tak mam napsat -->> 2 ? nebo 2G nebo neco jinyho ?
2048
tak sem dal 2048 a hralsi to tu samou chybu , ale u toho kdyz jsem dal 2 tak se to prerusilo a napsalo to hohle :
to je divny a kdyz dam 1024 tak to jde v pohode
a běží to teď??
btw používej tlačítko upravit!!
btw používej tlačítko upravit!!
ted se to zastavilo a objevilo se tohle :
edit:// mam dat OK asi co ... nebo je to naky problem ?
edit2:// dal jsem OK a napsalo mi to [1Errors] a bezi to dal
teda ted mi to skoca porad uz mam asi 3 Errors
ale bezi to
edit:// mam dat OK asi co ... nebo je to naky problem ?
edit2:// dal jsem OK a napsalo mi to [1Errors] a bezi to dal
teda ted mi to skoca porad uz mam asi 3 Errors
ale bezi to
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 101998 Zobrazení
-