Dobrý den,měla bych dotaz...máme doma stoní PC a k němu sítový internet od UPC...no a koupili jsme si notebook,s tím že se k internetu bude připojovat jen obačas a časem koupíme router..mysleli jsme,že když odpojíme kabel internetu ze stol.PC a dáme ho do notebooku tak notebook bude připojený k internetu ,ale ono to tak asi nefunguje,že
nevíme co máme nastavit na notebooku..zkusili jsme tam zadat ip adresu a ostatní s PC,no a internet se pak načítal,ale stránku nenačetl...
prosím poradte mi co s tím..moc těm to věcem nerozumím,no vlastně vůbec.Děkuji moc Míša
Weslo...děkuju moc ,to mě opravdu nenapadlo ,ale funguje to...děkuju!!!!jen je škoda,že modem musíme restartovat,vždy,ikdyž se vžací kabel spátky do PC..ale supééér,děkujuuuu!!!!!
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.