Vypnutí touchpadu

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior

Vypnutí touchpadu

Odeslatod Xaero » 03 Bře 2008 21:35

Zdravím, mám 1. notebook a potřeboval bych nějak vypnout touchpad.
Xaero
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 169
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

google adsense
Google
 

Odeslatod Argoneus » 03 Bře 2008 21:37

přelep ho

Zkus odinstalovat ovladač :)
Uživatelský avatar
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 939
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Odeslatod MUGi » 03 Bře 2008 21:53

Vetsina touchpadu se da konfigurovat primo v OVLADACICH PANELECH jak MYS. Ja tam treba mam i moznost DISABLE a ENABLE TouchPad a TouchSTYK.Staci jen vypnou a zapnout bez odinstalace driveru.
Nebo proste toto zarizeni zakazat :)
MUGi
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 49
Pohlaví: Nespecifikováno

Odeslatod HyBLiK » 03 Bře 2008 22:07

:) a co to vůbec je kluci?
Uživatelský avatar
HyBLiK
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 247
Pohlaví: Nespecifikováno

Odeslatod Argoneus » 03 Bře 2008 22:08

takovýto na notasech jak se po tom jezdí prstem, je to strašná sranda :)))
Uživatelský avatar
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 939
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

booku

Odeslatod cybernovi » 03 Bře 2008 22:24

u některých notebooků to lze vypínat i přez funkční tlačitko... např. Fn+F7
Uživatelský avatar
cybernovi
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 560
Bydliště: J.Hradec/Plzen
Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

pozdrav

Odeslatod memphisto » 03 Bře 2008 22:28

notebooky Asus mají na to přímo tlačítko jinak to jde i jak říkal MUGi
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 20314
Obrázky: 1
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

Odeslatod iMohos » 05 Bře 2008 23:06

To Xaero:jakou máš značku noteebooku? Jak uz rikal cybernovitak se dá vypnout pres klávesovou zkratku,obvykle kombinace Fn+ bla,bla....u nekterých to bývá F7,u jinych zase F9,zkus si s tim pohrát
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Uživatelský avatar
iMohos
Level 3.5
Level 3.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 745
Obrázky: 3
Bydliště: Praha 8
Pohlaví: Muž

Odeslatod Xaero » 06 Bře 2008 20:12

Kde nebo co je Fn tlačitko.
Xaero
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 169
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

pozdrav

Odeslatod memphisto » 06 Bře 2008 20:33

je to tlačítko a na něm je modře napsáno Fn. uveď spíše značku booku.podle toho se bude orientovat líp
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 20314
Obrázky: 1
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

Odeslatod Owner » 06 Bře 2008 22:19

No nevím ,ale acery to mají stejné jako asus , jinak mám teďka nový acer aspire s wiifičkem ( byla fuška rozběhat sdílení přes ad-hoc +tam dát wep).
Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7210
Bydliště: 3nec
Pohlaví: Muž

Odeslatod Xaero » 06 Bře 2008 23:20

JJ sry
Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50658
Xaero
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 169
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

Další

Zpět na Vše ostatní (hw)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Petison a 3 anonymních uživatelů