Vypnutí touchpadu

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Xaero
Level 2
Level 2
Příspěvky: 175
Registrován: 21 črc 2007 11:14
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

Vypnutí touchpadu

Příspěvekod Xaero » 03 bře 2008 21:35

Zdravím, mám 1. notebook a potřeboval bych nějak vypnout touchpad.

Reklama
Uživatelský avatar
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 939
Registrován: 28 pro 2007 22:53
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Argoneus » 03 bře 2008 21:37

přelep ho

Zkus odinstalovat ovladač :)

MUGi
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 16 bře 2007 19:35
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod MUGi » 03 bře 2008 21:53

Vetsina touchpadu se da konfigurovat primo v OVLADACICH PANELECH jak MYS. Ja tam treba mam i moznost DISABLE a ENABLE TouchPad a TouchSTYK.Staci jen vypnou a zapnout bez odinstalace driveru.
Nebo proste toto zarizeni zakazat :)

Uživatelský avatar
HyBLiK
Level 2
Level 2
Příspěvky: 247
Registrován: 12 úno 2008 22:46
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod HyBLiK » 03 bře 2008 22:07

:) a co to vůbec je kluci?

Uživatelský avatar
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 939
Registrován: 28 pro 2007 22:53
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Argoneus » 03 bře 2008 22:08

takovýto na notasech jak se po tom jezdí prstem, je to strašná sranda :)))

Uživatelský avatar
cybernovi
Level 3
Level 3
Příspěvky: 560
Registrován: 17 zář 2006 09:16
Bydliště: J.Hradec/Plzen
Pohlaví: Muž

booku

Příspěvekod cybernovi » 03 bře 2008 22:24

u některých notebooků to lze vypínat i přez funkční tlačitko... např. Fn+F7

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Příspěvky: 21027
Registrován: 10 zář 2006 17:07
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 03 bře 2008 22:28

notebooky Asus mají na to přímo tlačítko jinak to jde i jak říkal MUGi
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 745
Registrován: 09 pro 2007 19:37
Bydliště: Praha 8
Pohlaví: Muž

Příspěvekod iMohos » 05 bře 2008 23:06

To Xaero:jakou máš značku noteebooku? Jak uz rikal cybernovitak se dá vypnout pres klávesovou zkratku,obvykle kombinace Fn+ bla,bla....u nekterých to bývá F7,u jinych zase F9,zkus si s tim pohrát
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Xaero
Level 2
Level 2
Příspěvky: 175
Registrován: 21 črc 2007 11:14
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Xaero » 06 bře 2008 20:12

Kde nebo co je Fn tlačitko.

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Příspěvky: 21027
Registrován: 10 zář 2006 17:07
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 06 bře 2008 20:33

je to tlačítko a na něm je modře napsáno Fn. uveď spíše značku booku.podle toho se bude orientovat líp
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 črc 2007 16:06
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Owner » 06 bře 2008 22:19

No nevím ,ale acery to mají stejné jako asus , jinak mám teďka nový acer aspire s wiifičkem ( byla fuška rozběhat sdílení přes ad-hoc +tam dát wep).
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Xaero
Level 2
Level 2
Příspěvky: 175
Registrován: 21 črc 2007 11:14
Bydliště: Bystřice pod Hostýnem
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Xaero » 06 bře 2008 23:20

JJ sry

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50658


Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů