režim spánku - nenačte se explorer.exe (XP)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
režim spánku - nenačte se explorer.exe (XP)
mám taký dotaz: kdyz probudím pc z režimu spánku, tak se mi nenačte explorer.exe (nejsou videt ikony na ploše atd...). vždycky ho musím zapínat pomocí ctrl+alt+del. da se nejak udelat, aby se mi to zapinalo samo?
No má se ti spustit sám.....asi je někde chyba......a jinak všechno fachčí normálně jo? A když "zapneš z normálního vypnutí" tak se spustí v poho jo?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Z čistý instalace? To jako fakt instalace nebo zapnutí? Protože pokud instalace tak to asi bude hardwarem.....co máš vůbec za železo?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych otestovat povrch disku a dále nechat zkontrolovat systémové soubory (zadat do příkazového řádku sfc/scannow)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Nevím jestli to helpne,ale kdysi jsem někde četl že na režim spánku musí být kompatibilní(jestli se to dá tak nazvat)hardware,takže v tom bych asi viděl problém. 
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
kdyby nebyl HW kompatibilní, tak to tu možnost nenabídne
znám osobně z hodně starého PC co mám doma. tam mi to nejde.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek