Po aktualizaci se pc nevypne, kolečko se točí klidně i celou noc. Když to vypnu, pc naběhne a aktualizace nainstalované. To se děje při každé aktualizaci. Nějaká rada, aby se to vypnulo?
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.
tak už bohužel i já narážím na limity Windows 7 , kdy končí podpora ze všech stran. Rozhodl jsem se tedy koupit 1 TB SSD, sedmičky na něj naklonovat a přiinstalovat na druhou polovinu disku Windows 10 . Vše na MBR. A udělat dualboot z...
Poslední příspěvek
Tak už mi disk přišel a udělal jsem výměnu. Po naklonování a upravení velikostí oddílů v GParted jsem dal instalovat Windows 10 . Všechno se zadařilo až právě na bootloader . Desítky jej nahradily vlastním a Windows 7 nastavily z nepochopitelného...