Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy https://www.smarty.cz/TIGO-Ultimate-R5- ... S-4p241269
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší zatěži než se roztočí natočil jsem jak to zhruba vypada pro představu předem děkuji všem za kladnou odpověd . https://www.uschovna.cz/zasilka/TS4KUTBTH63HT29T-8JZ/
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, mám takový problém s monitorem. Používám i5-13500 s integrovanou grafikou, 32GB RAM, monitorem ViewSonic VP2756-2K ColorPRO propojený Vention Cotton Braided DP (DisplayPort) 1.4 Cable 8K 2m. Stáří počítače 3 roky. A problém je že se mi...
Zdravím všetkých!
Mám problém s prehrávaním 4K@120Hz na mojej TV a prosím o radu. Môj PC by mal podľa špecifikácií zvládnuť 4K/120Hz, ale v praxi nastávajú výpadky obrazu. Ak mám v konfigurácii chybu, kľudne ma upozornite.
moj pc
Procesor: AMD Ryzen...
Poslední příspěvek
Casem muzes mit zase problem s vypadavanim obrazu, na internetu toho je mraky od lidi co resili podobny problem. Kdyz mas 80K na PC, tak mas i 2K na kvalitni certifikovany kabel s hdmi 2.1.