Stepbull píše:... do 25 tisíc ideálně s RGB prvky.... Ultra Wide QHD 3440 × 1440 (21:9), ale nebráním se ... full HD ....
možnost budoucího upgradu. ... aby PC rozběhl nové hry na vyšší detaily
RGB bude degradovat už tak nízký rozpočet na herní PC.
Už teď si přeješ poslední požadavek nebo až po upgradu? A to znamená platit 2x.
Pokud je mnou navržená bílá skříň ok, ponechal bych bílé a barevné prvky...
Upgradovat bych chtěl nejdřív za dva roky, nevím jestli by s GK nebylo lepší začít na RTX 5060 Ti či RX 9060 XT s pamětí 16 Gb? Rozpočet můžeme zvednout na 30K ale to je opravdu strop
UWQHD je lepší s lepší GK. Pokud nelze do displeje pouštět obraz s celými násobky natívních parametrů ale FullHD (NNx1080), bude ukazovat neostře.
Já bych původní neprodával ale prozatím koupil levnější monitor FullHD, např. 24" AOC 24G4HRE pod 3000Kč.
Zdravím,
prosím o pomoc se sestavením pc do dílny aby se mohl vyměnit za ten zastaralý , bez OS i periferií jen čistě PC.
preferoval bych AMD platformu ale pokud to nepůjde jinak nechám si poradit
primárně bude sloužit k prohlížení...
Poslední příspěvek
Já bych do dílny osobně bral radši nějakej starší bazar, pro jistotu.
Něco na bázi AM4 G Ryzenu třeba.
Zdravím všechny PCčkáře.
Vybírám nový PC a chtěl bych vědět zda je stále výhodnější si ho koupit jen přes komponenty nebo jsou už sestavy, které se vyplatí za tu cenu již sestavené.
Našel jsem si tento kousek od Smarty.cz a hardwarově by mi seděl:...
Poslední příspěvek
Pokud by byly fondy, tak rovněž doporučím OLED, nejlépe UWQHD. Jsou sice dražší, ale rozdíl v podání obrazu je značný.
... no dražší, před deseti lety jsem kupoval 24 palcový 60 Hz IPS za desítku , poměřeno růstem mezd jsou dnes vlastně celkem...
prosím o pomoc se sestavěním nového PC primárně určeného k hraní her. Všechny komponenty budou nové, včetně skříně. Na vzhledu skříně moc nezáleží, hlavně, aby byla funkční. OS mám, myš a klávesnici také, monitor budu kupovat full HD,...