Nod32......zvuková výstraha...
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Nod32......zvuková výstraha...
Je niekde v nastaveniach nakonfigurovať,keď nájde Nod32 vírus,(zobraziť varovné okno...to mám nastavené),ale ešte by sa mi tam hodilo nastavyť,zahrať nejaký zvuk.Je tam takáto možnosť?Ak niekto viete,prosím poradte,ako na to..... :?
RE:
Co vím já ,tak to nemá, má to Kaspersky, ale toho dávno nemám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš ten celý balík od Esetu, tak bys už Spybota rezidentně neměl používat.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
RE:
Já tam mám ještě Spyware Terminator, a v kompu ještě SuperAntiSpyware(ten je činný jen po kliku).Tea Timer neznám.Jinak ještě ten NOD32.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Pokud máš samotný Nod jako že asi jo tak to nech zaplý (TeaTimer) já to taky tak mám a myslím si že je lepší mít ještě nějakej antispyware a né jen Nod.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky