Samovolny prechod do "spánku"
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Samovolny prechod do "spánku"
Dobry den,
Mam problem PC mi samovolne prechazi do neceho jako spanku, obrazovka zcerna ale vetraky a mechaniky bezi dal..poradte prosim- Dekuji
Mam problem PC mi samovolne prechazi do neceho jako spanku, obrazovka zcerna ale vetraky a mechaniky bezi dal..poradte prosim- Dekuji
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Popiš to podrobněji... Vyzkoušej jiný monitor....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
spořič obrazovky máš integrovaný z instalace Woken nebo sis dodával svůj?
Tohle se mi stává pokud PC hodně vytížím Používám spořič skirochet (ohňostroj) myslím že je problém v tom že má nižší prioritu na zpracování v procesoru a pokud už dávám našině zahulit na plný výkon procesoru trvá mu trochu déle než mu dojde že se na PC pracuje.
U mě to vypadá asi takhle vklidu si ťukám k tomu mi jede převod filmu do DVD a najednou monitor shasne trvá mu tak 2 3 vteřinky než se zas vzpamatuje po tom co pohnu s myší.
Tohle se mi stává pokud PC hodně vytížím Používám spořič skirochet (ohňostroj) myslím že je problém v tom že má nižší prioritu na zpracování v procesoru a pokud už dávám našině zahulit na plný výkon procesoru trvá mu trochu déle než mu dojde že se na PC pracuje.
U mě to vypadá asi takhle vklidu si ťukám k tomu mi jede převod filmu do DVD a najednou monitor shasne trvá mu tak 2 3 vteřinky než se zas vzpamatuje po tom co pohnu s myší.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
To by mohl dělat slabý nebo vadný zdroj. Popiš podrobně tvoji konfiguraci včetně výkony a značky zdroje...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Anonym
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
odklopit bočnici a podívat se nevíš kolik máš wattů a jestli si to kupoval ze skříní (jestli ano tak to bude nějaký shit!)Apacer píše:MS Windows XP SP2
Intel Pentium 4
CPU 3.06GHz, 512 RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440
Ale nevim jak zjistit typ zdroje..
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Anonym: Taky mám zdroj kupovaný se skříní a není to shit
Zdroj Chieftec 410 W. A to ani ta skřín: Chieftec BA-01 B-B-B, BigTower, Bravo série, černá.

Naposledy upravil(a) X dne 28 pro 2007 21:20, celkem upraveno 1 x.
To X:
nepochopil jsem tvou odpověď na otázku tázajícího(myslím si,že ho nezajímá jakou máš skříň a toto vlákno je úplně o něčem jiném)
-----------------------------------------------------------
To Apacer:
Jinak,nedělal jsi něco s taktováním procesoru???
-------------------------------------------------------------
nepochopil jsem tvou odpověď na otázku tázajícího(myslím si,že ho nezajímá jakou máš skříň a toto vlákno je úplně o něčem jiném)
-----------------------------------------------------------
To Apacer:
Jinak,nedělal jsi něco s taktováním procesoru???
-------------------------------------------------------------
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
- Anonym
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
já jo! Chtěl si do mě malinko hrábnoutjkmaxfli píše:To X:
nepochopil jsem tvou odpověď na otázku tázajícího(myslím si,že ho nezajímá jakou máš skříň)![]()
mno dobřeX píše:Anonym: Taky mám zdroj kupovaný se skříní a není to shitZdroj Chieftec 410 W. A to ani ta skřín: Chieftec BA-01 B-B-B, BigTower, Bravo série, černá.
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
-