Úkol do ict,prosím poomoc
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Úkol do ict,prosím poomoc
Zdravím, vím, že toto téma není tady vítáné, ale máme takovou přísnou učitelku, že nám nic nevysvětlí
.Mám zadanou prezentaci.Mám přesně tosamé téma co N!cholai uvedl předtím(Koupě reproduktoru a zvukovky).Potřeboval bych od Vás, přesné kroky, které máme udělat při instalaci zvukovky tzn.: např.: zvukovku vložíme do PCI slotu a pak zrušíme přes BIOs tu integrovanou, ale potřebuji přesné informace, kde se to nachází, v které části BIOSu atd, prosím Vás všechno dopodrobna.
ODměna bude taková, že uvedu odkud jsem čerpal a hlavně uvedu, které jméno mi s tím pomáhalo...Mooockrát děkuji
Každá základní deska má trochu odlišný BIOS, takže přesné tlačítko ti nikdo nepopíše. Bude to v části, která se bude zabývat periferiemi, tam bude něco jako OnBoardAudio a možnost enabled/disabled. Já osobně bych se z toho vylhal, že nepotřebuji tu integrovanou zakazovat, protože chci mít dvě zvukovky, protože na jedné ti pojedou bedny 5+1 a na druhé budeš využívat linkový a mikrofonní vstup pro nahrávání. Pak jen do slotu PCI založíš při vypnutém PC kartu, zapneš počítač a postupuješ dle instrukcí instalačního programu. Když bude tvrdit, že to nemůže fungovat, tak ať to úča dokáže. Kdysi jsem jel na dvě zvukové karty a fungovalo to sqěle, tedy v rámci možností 486ky 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 2687 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Patrik54321
-
- 5 Odpovědi