Zdravíčko, rozcházím jeden asi trošku pokročilejší motherboard pro Pentium 1. Našel jsem na něm piny pro vyvedení USB, takže jsem koupil ten vývod, zapojil, v BIOSu zapl ten integrovanej USB řadič na motherboardu, zkontroloval, že ho maj Wokna ve správci zařízení bez problému a těšil jsem se, jak budu mít na Pentiu USBčka.
Bohužel pokud ve Win98SE cokoliv strčím do USB portu, hodí to modrou obrazovku na téma "došlo k vyjímce na adrese blablabla..." a pomáhá jen ctrl+alt+del. Zkoušel jsem USB myš a MP3 přehrávač.
Zapojeno je to ale 100% správně, pokud bootnu linux z CD, tak se myška chytne a funguje.
Nějaké nápady, kde hledat problém?
PS. Když použiju přídavnej USB řadič do PCI, tak ten funguje bez problému.
Win98SE a USB řadič na MB pro Pentium1 <VYŘEŠENO>
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Win98SE a USB řadič na MB pro Pentium1 <VYŘEŠENO>
Naposledy upravil(a) Wolf dne 11 lis 2007 18:09, celkem upraveno 1 x.
Šrot1: MUZEUM
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zač-nSP je skutečně dobrá věc-na starém PC jsem ho také používal. 
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.