Zdravim, potřeboval bych poradit s výběrem počítače pro švagra na "hry". Do cca. 15k. Něco jsem poskládal CZC Ale moc se v tom neorientuju, takže bych potřeboval poradit od zkušenějších.. Děkuji
Ram bych vzal rozhodně s vyšší frekvencí, ryzen toho umí krásně využívat a desku od msi bych vyhodil a dal tam asus / asrock. Case od zalmanu moc nedoporučuju, souhlasím s Donaldem a použil bych třeba tu RG1W.
SSD už bych taky dneska bral jako povinnost.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
No ta asus deska co jsi vybral není zrovna vůbec dobrá, ale tu Mortar jak píše Vulva bych taky rozhodně nebral. MSI se řadí mezi nejreklamovanější šmejdy. Zrovna opět řeším jednu Gaming X grafiku, jako každý týden. :)
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Proč notak? Je to pravda. :) Ntb, grafiky, desky, všechno špatně. Desky se ještě dají i když taky se objevujou celkem často, ale s těma grafikama a ntb to je katastrofa a nekoupil bych od nich ani třeba blbej SLI můstek.
Hodně lidem třeba msi drží, ale i tak je tam to procento poruchovosti výrazně vyšší. Je to značka pro adrenalinový nadšence.
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34 prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit je pro...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd
Přeji skvělý večer možná den všem,
mám dotaz, odešel mi můj při stěhování spadl stěhovákům asi z pátého patra dolů. Stěhovák zakopl a pc seltěl. Kompenzaci jsem dostal. Prostě takové věci se mohou stát jsme jen lidé! PC kde jsem měl procesor Ryzen...
Poslední příspěvek
Já vás zdravím děkuji moc za rady. Jen se zeptám skrze tu desku proč ne třeba novější generaci desek? Jen se ptám jinak omlouvam se gpu mám 4070 super
chystám se v blízké budoucnosti sestavit nový PC, ale nejsem si jistý za kolik bych měl nacenit stávající PC na prodej až dojde na výměnu. Budu moc rád, kdyby mi tu někdo pomohl alespoň přibližně odhadnout, kolik by tato sestava měla...
Poslední příspěvek
Čistě odhadem bys to mohl okolo 6-7k s dobrým popiskem časem prodat.
(já bych to za to ale nedal)
edit: ono řešení je jednoduché, prostě když bude hodně zájemců třeba za 7k nebo moc málo, tak navýšit/snížit cenu
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).