nedávno jsem upgradoval na Windows 10 a předtím zcela fungující PCI WiFi karta Zcomax XG-901 přestala správně fungovat. Jsou nainstalovány všechny drivery, vše se tváří v pořádku, bliká zelená LEDka, v síťových zařízeních je rovněž zobrazena, ale systém s ní nějak nechce komunikovat, nezobrazí žádné dostupné SSID, nic. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s podobným problémem?
Na stránkách Zcomax není podpora XG-901, jen XG-902. Nejspíš tedy jde o model tak starý, že už na něj nejsou ovladače pro W10. Ovladače, které jsi nainstaloval, nejspíš s W10 nespolupracují, i když ve Správci zařízení asi ukazují, že pracují správně.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Aktivní varování: 1
Ty chces asi dvojku, vid? Nebo proc tu lepis dokola to same?!
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, stále používám v popisu napsanou sestavu. Ve Win update se mi píše něco ve smyslu nepodpory Win 11. Stary to je min 7, 8 let. Ani nemusím hledat, co konkrétně je v rozporu. Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší...
Poslední příspěvek
No uvidíme rok a nebo spíš 10 měsíců je poměrně dlouhá doba. Dokud to bude možné tak budu na 10. Stejně bankovnictví tam nemám to je vše v mobilu. Ale každopádně jestli tam budu dávat 11 tak budu potřebovat ještě jeden disk jednak kvůli vzpomínkám a...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.