Zdravím,
připojil jsem asi tři roky starý LCD monitor od LG-Flatron W2240S-PN, přes redukci DVI na VGA, jelikož na grafické kartě mám jen DVI konektory. Po připojení se na monitoru objeví hláška: Check signal cable. Zkusil jsem pc spustit i v nouzovém režimu, podle rad co jsem našel na internetu, ale to nepomohlo. Může to být špatným kabelem, nebo to připojit vůbec nepůjde?
Děkuji za rady
Chybová hláška monitoru od LG
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Chybová hláška monitoru od LG
Který z DVI konektorů máš na kartě?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Na kartě mám dva DVI-I Dual Link.
a kablík má jaké piny ?
lubos123 Redukce DVI > VGA bude mít určitě "analogové" piny zapojené.
Nedá se vyloučit, že VGA kabel mezi redukcí a monitorem je vadný. Ale stejně tak může být vadný vstup VGA vstup monitoru. Ideální by bylo vyzkoušet monitor na jiném počítači, nejlépe s VGA výstupem, aby se dalo identifikovat, kde závada je.
Nedá se vyloučit, že VGA kabel mezi redukcí a monitorem je vadný. Ale stejně tak může být vadný vstup VGA vstup monitoru. Ideální by bylo vyzkoušet monitor na jiném počítači, nejlépe s VGA výstupem, aby se dalo identifikovat, kde závada je.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zkusím najít doma nějaký jiný VGA kabel a na jiném pc to také vyzkouším, díky za rady.
Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 9352 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22