Ahoj , řěšil někdoz vás obnovu uložených pozic ze steam cloudu ? Než jsem přeinstaoval WIndows , tak jsem zálohoval hry pomocí steamu - nastavení a zálohovat hry. POčítal jsem , že to uloží i SAVY ale asi neulozilo. PO naistalování nového WIN , sem obnovil hry ze zálohy , ale savy se neobnovily . PAk je tam ještě nějaká možnost přes steam cloud ale nevím jak . NEbo by se to mělo samo obnovit , pokud hra podporuje steam cloud ? Jedná se především o hru ARK . Díky za případné Tipy
Savy se ti sami ukládají do Steam Cloudu, pokud ho daná hra podporuje. Po nainstalování hry by se ti měli všechny uložené savy obnovit. Nevím jestli ukládání do cloudu podporuje právě ARK.
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.
Tak jsem tady s další nabídkou. Místní komunita bude mít dostatek času (14 dní) na výběr, potom budou klíče opět zveřejněny a dány v plen všem.
Vzhledem ke stáří je možné, že některá z her už bude po expiraci.
Monster Train (First Class -...
Poslední příspěvek
Odložil jsem zveřejnění klíčů o den kvůli Kellnemu. Neodpověděl, dál nečekám, tady jsou klíče:
Epic Chef - Z6GZC-0CW09-84RQ6
Legion TD 2 - TDFQ3-I7QVM-LWMR7
Legend of Keepers - YVJX0-CLZYF-GH544
If Found... - RJQ63-I2RME-GV6XR
Embr -...
Nová nabídka. Pravidla jako předtím. 14 dní na výběr pro členy fóra, poté zveřejnění klíčů a šance i pro ostatní.
Opět počítejte s možností, že některý z klíčů může být po expiraci. Např. v minulé nabídce to bylo u třech her.
Lacuna - A Sci-Fi...
Poslední příspěvek
Lacuna - VJ3KM-M4XKH-GF05F
8 Doors - YMPTF-QXWTQ-0QYIN
TOHU - ZC02D-3NKAB-4M892
Voidigo - ZAA63-IRP0B-JBFBH
GARAGE: Bad Trip - QBGWP-KIX0N-QAVQN
The Textorcist: The Story of Ray Bibbia - PE0G6-I36EH-BVMJZ
Hiveswap Friendsim - NGPZM-TL2G9-TL3YT
Black...
Předposlední nabídka. Opět 14 dní na výběr pro členy fóra, poté zveřejnění klíčů a šance i pro ostatní.
Je možné, že některý z klíčů bude po expiraci. V předminulé nabídce to byly klíče tři, v minulé překvapivě ani jeden.
Darksburg -
Little...
Poslední příspěvek
Darksburg - ZIVFM-MKX56-LJRQI
Little Misfortune - X9G59-K9C0J-R29YV
Rover Mechanic Simulator - VYDFG-XNXWF-W4CAB
Fae Tactics - X95J2-CEHG8-EQXVY
The Uncertain: Last Quiet Day - T69MJ-46MEP-NJVYE
Basement - P3RD3-KVEBY-2DERH
Wargroove -...