Zdravím, před chvílí jsem provedl free upgrade z Win 7 na Win 10 . Problém je, že mám neostrý, nepěkný obraz. V nastavení zobrazení se mi nenabízí rozlišení 1920x1980, které jsem používal na WIn7 . Zde mohu zvolit maximálně jen 1600x1200 a nejsem s tím rozhodně spokojený. Nemáte nějakou radu, co s tím?
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Zjistil jsem, že mám ovladače aktuální. Nicméně se mi povedlo v Catalyst control center změnit maximální povolené rozlišení, takže již je vše v pořádku, děkuji za pomoc.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Zdravím, mám problém s rozlišením ve hrách, a to že pokud přepnu na jiný steam účet a zapnu hru tak se mi nastaví rozlišení na 4K 60Hz i když předtím bylo na 1440p 145Hz, jde to nějak vyřešit nebo budu muset pokaždé přepínat, díky
Poslední příspěvek
Tyto nastavení se ukládají ke každému steam účtu zvlášť. Tudíž to budeš muset přepínat.
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.