Zdravím,
po upgradu ze 4 GB RAM na 16 GB RAM mi režim hibernace zkomplikoval život ohledně místa na HDD. Mám v notebooku jedno ne zrovna moc veliké SSD-éčko a tak jsem hibernaci vypnul pomocí příkazu v v CMD: powercfg.exe -h off. Což se povedlo. Notebook jsem zapnul další den (dnes 11*8) a na SSD mi ubylo 15 GB volného místa. Tak jsem znovu spustil CMD a do něj opět zadal příkaz: powercfg.exe -h off a objevila se chyba na screenu. Při powercfg.exe -h on se objeví to samé. Nevadilo by mi to, kdyby mi to nežralo tolika místa na již tak malém SSD, ale takhle to dál nejde.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Kdyz uz jsi ji vypnul (overis powercfg -a), tak je jasne, ze pri dalsim pokusu o vypnuti ohlasi chybu.
Soubor c:\hiberfile.sys v notasu mas? TIP: Hibernace jde zapnout i se souborem 50% velikosti RAM.
Ale za 'zmizenim' 15GB bych videl spis body obnovy.
1.) Však jsem psal, že to nejde ani zapnout... Ne jen vypnout.
2.) Body obnovy bylo první, co mě napadlo. Smazal jsem je a bylo to prdlačku platné. Ty to rozhodně nejsou.
3.) Problém je od výměny pamětí RAM. Musí to mít spojitost s tímhle.
4.) Dle mého místo na SSD zabírá ten c:\hiberfile.sys, ale nevím, jak se na něj dostat... Nebo nevím, jak ho vyvolat a smazat, když příkazy hlásí error.
Přílohy
powercfg -a - error
powercfg.exe -h on - error
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
____
Podle mého je problém v tom, že je poškozený právě ten skrytý soubor hiberfile.sys. Já nevím, jak ho vymazat, nebo ho předělat do funkční podoby, když příkazy selhávají.
____
Tak nakonec reinstall, prdnu na to. Ty Wokna jsou nějaký poškozený.
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.