NOUTBUK Acer

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
SilentLamb
Level 2
Level 2

NOUTBUK Acer

Příspěvek od SilentLamb »

Nemá někdo tady zkušenosti se značkou Acer? přemýšlim o tomhle noutbuku http://www.notebooky.com/detaily/un/181 ... e-7003wsmi
Chci ho hlavně na Photoshop CS2 Myslim že by moh stačit.......... na pc kde mam 768MB To fachá docela dobře
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

acer

Příspěvek od cybernovi »

Acer nééé .. nevěřil jsem všem těm povídačkách o špatnych Acer, ze se s**ou a koupil si ho též a teď se mlátím do hlavy že jsem si Acer koupil. Asi z těch levnějších značek Siemens mi přijde nejlepší, ale Asus,Acer ty jejich šasi jsou děs. Z lepších dražších pak Hp a Ibm ty nemaji chybu...
SilentLamb
Level 2
Level 2

Škoda vapadal docela lákavě, a v čem všem Ti blbne?
Holda
nováček

Příspěvek od Holda »

Hele to uz je lepsi psaci stroj.. Zalezi na co ho potrebujes... Na hry fat ne!
SilentLamb
Level 2
Level 2

Já hry moc neškvařim když už tak můžu doma na PC. Kupuju ho hlavně protože hodně dělam ve Photoshopu (CS2) Fotky a grafický návrhy, někdy pracuju s hodně velkejma souborama tak je pro me prioritni po min. 17´´ displeji RAM (min 1024 pro začátek a abych je moh pozdějc jěště rozšířit) takže je mi i jedno že bude vážit třeba dvojnásobek hlavní je výkon jelikož budu asi přecházet na CS3, a myslim si že ty jsou ještě daleko náročnější (na ramky)
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

jen

Příspěvek od cybernovi »

me jen mechanika a obcas se zasekne vetrak. Ale obecne odchazi mechaniky, displey a lamou se panty
marcucci
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcucci »

Mam kolegy s asi 7mi Acery a zadny problem,ale s Asusy nemam dobre zkusenosti. Ale byt tebou...tak v posledni dobe nej na notebooky je DELL!!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
martyy
Level 2
Level 2

Příspěvek od martyy »

S tim souhlasim, vyber si bud Dell nebo HP, at si vyberes bud to nebo to, tak neprohloubis :wink:
amaroun
Level 4
Level 4

Re: NOUTBUK Acer

Příspěvek od amaroun »

SilentLamb píše:Nemá někdo tady zkušenosti se značkou Acer? přemýšlim o tomhle noutbuku http://www.notebooky.com/detaily/un/181 ... e-7003wsmi
Chci ho hlavně na Photoshop CS2 Myslim že by moh stačit.......... na pc kde mam 768MB To fachá docela dobře

Mám ASUSE naprostá spokojenost, pár kolegů ACERY, zatím žádný zlomený pant, zřejmě to bude asi o přístupu.Ale pokud budeš chtít HP, nebo DELL, aby jsi ho koupil ve stejné výbavě jako tvůj vyhlédnutá ACER bude to chtít trochu větší chuť $$$$, tedy finanční.HP jsou trochu konzervativní stroje, ale HP Pavilon už docela jdou.
marcucci
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcucci »

amaroun píše:Mám ASUSE naprostá spokojenost, pár kolegů ACERY, zatím žádný zlomený pant, zřejmě to bude asi o přístupu.Ale pokud budeš chtít HP, nebo DELL, aby jsi ho koupil ve stejné výbavě jako tvůj vyhlédnutá ACER bude to chtít trochu větší chuť $$$$, tedy finanční.HP jsou trochu konzervativní stroje, ale HP Pavilon už docela jdou.

To nevim kde jsi na to prisel ze DELL bude stat vic $$$. Ja nakupuju teda v IRL,ale tady je Dell daleko levnejsi nez Acer nebo Asus. A sluzby ktere nabizi navic zdarma oproti jinym ani nemluve...
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

marcucci píše:
amaroun píše:Mám ASUSE naprostá spokojenost, pár kolegů ACERY, zatím žádný zlomený pant, zřejmě to bude asi o přístupu.Ale pokud budeš chtít HP, nebo DELL, aby jsi ho koupil ve stejné výbavě jako tvůj vyhlédnutá ACER bude to chtít trochu větší chuť $$$$, tedy finanční.HP jsou trochu konzervativní stroje, ale HP Pavilon už docela jdou.

To nevim kde jsi na to prisel ze DELL bude stat vic $$$. Ja nakupuju teda v IRL,ale tady je Dell daleko levnejsi nez Acer nebo Asus. A sluzby ktere nabizi navic zdarma oproti jinym ani nemluve...

Zdá se mi že tady je to opravdu trochu jinak.Ovšem služby to nevím.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hladam ovladace na Acer REVO M1-601 win10
    od antikpp » » v Problémy s hardwarem
    14 Odpovědi
    6695 Zobrazení
    Poslední příspěvek od antikpp

Zpět na „Vše ostatní (hw)“