Zdravím, vybírám herní myš na CS:GO, občas LOL, BF, Cod2, Cena by měla být okolo toho tisíce. Protože se v tom vůbec nevyznám tak potřebuju poradit Líbí se mi třeba http://mysi.heureka.cz/e-blue-auroza-g/ ... tAod-kYA1Q tato, ale o myších nic nevím
Upřímně, je pěkná ale nějak se mi nehodí ke kompu. Celou skříň mám narvanou modrýma LEDkama, a mám modře podsvícenou klávesnici, takže všechny a4techy, které mají v názvu bloody, se mi moc nehodí :)
Zdravím,okolo tisícovky je suveréně nejlepší CM Storm Alcor:http://www.czc.cz/cm-storm-alcor-cerna/147491/produkt.Záleží ale taky na tom jak se ti myš drží. PS:Nechápu co tu všichni poslední dobou doporučují okolo pětistovky a4tech V8,když jsou na trhu novější a lepší a6/a9,případně CM Xornet...
Naposledy upravil(a) Cambell dne 08 dub 2015 19:23, celkem upraveno 1 x.
OT promazáno. Doporučuji, aby se něco takového už neopakovalo...
Každému občas přetečou nervy. Pokud máte vůči sobě schovanou zášť, tak si to vyřešte pomocí SZ či jinou cestou, která nijak nenabourává vlákno tazatele. Tady se radí a k radám diskutuje. Ty 4 příspěvky byly čistě osobní.
Nejlepší myš, kterou jsem kdy měl. Kvalitní a není to žádný "Transformer". Předtím jsem vlastnil myšky z Tesca a za tu dobu, co mám Raw bych jich koupil tak 20.
Steelseries RAW nejsou špatné,ale už jsou na trhu lepší myši,navíc Avago 9500 není nijak špičkový senzor a trpí docela velkou Akcelerací(možná někdo namítne,že to nebude nijak poznat,ale když za myš platí někdo takové peníze,tak jen to nejlepší).
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).