mám takovýto problém... monitor LG T710BH připojený na ATI Radeon 9600Pro a při spuštění jakékoliv 3D hry se monitor vypne ale počítač běží dále...zkoušel jsem reinstalovat ovladače od monitoru i od vga ale pořád problém přetrvává..
ovladač od monitoru je z 28.11.2002 možná by pomohl novější ?problém jsem již jednou řešil a po připojení na jiný monitor vše jelo pomohly by mi ovladače novější nejspíše nebo ne ? díky za radu
sice jsem to video neviděl, páč mi to nenabídlo download, ale zkus snížit obnovovací frekvenci monitoru . AGP máš nastaveno na 8* nebo 4* ? Jestli máš 8* dej 4*. Mám tu samou kartu a měl jsem onen problém taky. Pokud to nepomůže
přeinstaluj aktuálnějším ovladačem grafické karty. Grafiku nastav na vyvážený výkon, ono už je to stařenka a ledasco už nezvládne.
//nevstupuj se svým problémem do jiných topiců. Každý máte jiný problém a v opovědích pak vzniká chaos. Pokud nikdo dále nereaguje, je to nejspíš tím, že opravdu neví, nebo prostě jen tím, že jsi se ani nenamáhal předchozímu ráci odpovědět, co se stalo po provedení jeho rady. Může být, že to byl jen první krok před důležitým rozcestníkem...
//Karlos
Chtěl bych si postavit komplet PC do 40 000,- včetně monitoru.
Momentálně se nevyznám jaké GPU/CPU jsou dobré ale asi bych dal přednost Radeonu a AMD. V budoucnu bych si chtěl zahrát zaklínače 4...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...