Zdravím
Rad bych věděl jestli HD verze hry Heroes III stojí za to njevice sté herní serie mě baví jednička která je krasně kreslená a trojku si hmatně zpomínam z družiny, ale nikdy jsem jí nehral,jak jsem se dival tak to má celkově špatné ohlasy na to hdško
Heroes III HD nebo original?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Heroes III HD nebo original?
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Heroes III HD nebo original?
Určitě nekupovat tu HD verzi, je to shit a navíc v ní nejsou ani datadisky mám pocit. Kup Complete edici, třeba na gogu, ale dá se určitě sehnat i nová normálně v krabičce. A nainstaluj si HD patch, kterej se dá stáhnout a je zadarmo.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
V Re-playi to říkali jak si vybrat :)
HD je prý třetina hry (protože nejsou datadisky)
Ale zase 800x600 místo 1920x1080 je rozdíl. Počkej než bude ten re-play na youtube a podívej se.
HD je prý třetina hry (protože nejsou datadisky)
Ale zase 800x600 místo 1920x1080 je rozdíl. Počkej než bude ten re-play na youtube a podívej se.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
1920x1080 můžeš mít, když si stáhneš ten HD patch, kterej je free.
https://sites.google.com/site/heroes3hd/
https://sites.google.com/site/heroes3hd/
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help