Prosím o radu s výběrem telefonu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Prosím o radu s výběrem telefonu
Ahoj švagrová mě požádala o pomoc s výběrem telefonu pro manžela. Vzhledem k tomu že většinu času pracuje venku za každého počasí v prachu a ve výškách tak mi přišel jako nejvhodnější kandidát tento http://www.alza.cz/caterpillar-cat-b15q ... 638610.htm ale recenze na něj nejsou úplně dobrý. Sice se mi recenzím typu sám v kapse volá nebo sám v kapse odesílá sms nechce moc věřit dám spíš na osobní zkušenost ale stejně to člověka zarazí a donutí přemýšlet nad tím aby nevyhodil 8500 do vzduchu. Proto chci požádat jestli má někdo s tímto telefonem zkušenost aby mi dal vědět popřípadě jestli mi někdo navrhne nějaké jiné řešení budu vděčný. Každopádně telefon musí být dual s androidem ne žádné 5palcové pádlo ty čtyři který má tento jsou plně vyhovující protože s větším v kapse se po mostních konstrukcích a podobnejch věcech asi blbě poleze a když tak asi reálně hrozí vypadnutí z kapsi
a hlavně by měl něco vydržet. Hry nejsou vůbec aktuální protože je to pro padesátiletého chlapa jediné co by měl umět je navigace a svižnější připojení k netu. Děkuji za vaše názory 
- Speed_dead
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu s výběrem telefonu
Já moc neporadím. Jen můžu nasměrovat na pctuning, kde dnes vyšel článek s přehledem různých mobilů, včetně těch odolných.
P.S. Jde o výběr, nikoliv přehled všech dostupných mobilů na našem trhu.
P.S. Jde o výběr, nikoliv přehled všech dostupných mobilů na našem trhu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 9822 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Tazator
-
- 5 Odpovědi