Dobrý den, Neporadil by mi někdo prosím nějaký film ? Nemám na co koukat Popis : - žánry : Sci-fi, dramatický, dobrodružný a ještě trochu romantiky - Hlavně NE žádný český, ani slovenský film... Nejlepší by byl americký - Hlavní postava : mladá žena - V budoucnosti - rok vydání : 2012-2014 -Prostě film, který by byl podobný Hunger Games nebo jako Divergence ...
Hrozně moc doporučuji Vyměřený čas je to něco mezi sci-fi a akčnim rok vydání 2011 a hlavní postava je muž a později i žena ale je to luxusní film, já osobně na filmy moc nekoukám ale tohle mě dost zaujalo..
tady tak rychle o co se tam jedná: Představte si, že můžete žít jen do 25 let. Pak zemřete. Pokud nevyděláte, neukradnete nebo nezdědíte nějaký čas navíc. Děj filmu akčního scifi thrilleru Vyměřený čas v hlavní roli s Justinem Timberlakem (Kamarád taky rád, Zkažená úča, The Social Network) se odehrává v blízké budoucnosti, v době, kdy peníze neznamenají vůbec nic. Platí se časem. Will Salas (Justin Timberlake) má na svých životních hodinách zřídkakdy víc než 24 hodin. Žije z minuty na minutu v chudé zóně Dayton a jenom tvrdá práce v továrně mu každý den poskytne další den života. Stejnému osudu čelí i jeho matka Rachel (Olivia Wilde) a spousta dalších lidí v tomto zapadákově. Místní gangy jsou navíc vždy připraveny kohokoliv okrást, byť jen o pár hodin, a klidně tím ukončit jeho život. Jednoho dne Will pomůže před jedním z těchto gangů uniknout bohatému Henrymu (Matt Bomer). Henry za to Willovi daruje celé století času a sám se rozhodne svůj nekonečný život skončit. Will je následně obviněn z jeho vraždy a nezbývá mu nic jiného, než dokázat svoji nevinu. Vydává se na útěk do nejbohatší zóny v New Greenwich, kde na rozdíl od Daytonu nikdo nikam nespěchá. Čas je luxus, který si tu mohou dovolit všichni, protože budou žít stovky ba dokonce tisíce let. V New Greenwich je ale zároveň někdo, kdo Willa přitahuje. Sylvia (Amanda Seyfried) je dcera mimořádně bohatého Philippa Weise (Vincent Kartheiser), která se ve chvíli, kdy Willa přicházejí zatknout strážci času, stává ideálním rukojmím. Vysoká hra o změnu pravidel nespravedlivého světa může začít.
Blader runner - film jsem neviděl, ale četl knihu s poutavym názvem "Sní androidy o elektronických ovečkách", film má dobrý ohlasy, ale většinu požadavků neplní, ale doufám že účel ano.
Jasně že si může najít film, ale je lepší mít to od někoho doporučené aby věděl že je to opravdu dobré že to někoho zaujalo ne? To je snad normální otázka..
Můj pc OS - Windows 7 (64bit) MB - Gigabyte GA-880GA-UD3H (rev. 2.0) CPU - AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz GPU - ATI Radeon HD5770 Vapor-X RAM - Geil Value Plus 8GB (2x4GB) DDR3 1066 HDD - WD Black 640GB - Seagate Barracuda 3TB SSD - Crucial m4 - 128GB Zdroj - Seasonic Energy Knight SS-500ET 500W OEM
Blue Spirit píše:To je tak stupidní otázka až to bolí. To si neumíš najít film?
už jsi jednou tohle psal a já ti odepsal že je lepší si poradit od lidi přimo než se dívat na ňaké seznamy top filmů
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?