Snažím se udělat funkční hru Šibenice v konzolové aplikaci, jenže tu mám tento menší problém!
Problém s C# kodem
Moderátor: Mods_senior
Problém s C# kodem
Jsem začátečník a programuji podle knihy.
Snažím se udělat funkční hru Šibenice v konzolové aplikaci, jenže tu mám tento menší problém!
Re: Problém s C# kodem
Pro příště dávej zdrojový kód do tagů code.
Zkus to udělat takto:
Zkus to udělat takto:
Kód: Vybrat vše
char hadanyZnak = new char();Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Díky za radu opravdu to funguje! 
Není zač :)
Jestli je to vše, označ příspěvek za vyřešený zelenou fajfkou.
Jestli je to vše, označ příspěvek za vyřešený zelenou fajfkou.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek