Zdravím. Potřeboval bych poradit. Jelikož pro windows XP končí podpora 30. dubna, tak musím na svůj starý PC nainstalovat Sedmičky. A zajímalo by mě, jestli to můj starý PC utáhne, nebo spíše jakou verzi ze Sedmiček by zvládl. Je to už starý kousek.
Grafická karta: ATI Radeon HD 2600 XT
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processor 4200+ ( 2,21 Ghz)
Ramky: 2 GB
Momentální windows: XP professional
Utáhne můj počítač Windows 7? (Athlon 64 X2 4200+) *
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Utáhne můj počítač Windows 7? (Athlon 64 X2 4200+) *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 bře 2014 16:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava velmi hloupého (nicneříkajícího) nadpisu „Windows 7“. Při té příležitosti jsem ti v textu opravil nesmyslné tvary jako „7ky“ (Sedmky?) a „7ček“ (Sedmček?).
Důvod: Oprava velmi hloupého (nicneříkajícího) nadpisu „Windows 7“. Při té příležitosti jsem ti v textu opravil nesmyslné tvary jako „7ky“ (Sedmky?) a „7ček“ (Sedmček?).
Re: Windows 7
utahne jen pokud chceě mit 64bit tak ty dvěramky jsou minimum ale na 32bitku ti stači. Jinak ostaní HW ti to budou zvladat.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
Re: Utáhne můj počítač Windows 7? (Athlon 64 X2 4200+) *
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

takže 32 bitová verze jakýchkoliv sedmiček bude šlapat v pohodě jo ??Hurikan píše:utahne jen pokud chceě mit 64bit tak ty dvěramky jsou minimum ale na 32bitku ti stači. Jinak ostaní HW ti to budou zvladat.
Nemusis, pocitac ti bude fungovat dale, jen bude mene odolny vuci bezpecnostnim rizikum.Stifler píše:Jelikož pro windows XP končí podpora 30. dubna, tak musím na svůj starý PC nainstalovat Sedmičky.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Já vím že jo, četl jsem o tom, ale raději chci mít vše bezpečné :)
Stifler píše:takže 32 bitová verze jakýchkoliv sedmiček bude šlapat v pohodě jo ??Hurikan píše:utahne jen pokud chceě mit 64bit tak ty dvěramky jsou minimum ale na 32bitku ti stači. Jinak ostaní HW ti to budou zvladat.
jo ja taky budu muset menit win a až na gpu a ram tak mam horsi pc a vim že to utahne
My pc:
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek