Dobrý den , mám takový dotaz:D
Když se pokouším spustit hru Outlast, hra se nespustí a najede mi tam Aplikaci (0x000007b) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete (jiné hry zatím nemám). Hledal jsem na internetu a nic určitého jsem nenašel. Nechápu čím to je, protože před Recovery (asi před 3 dny) mi hra šla a šlo i i plno dalších her. MWAV mi vygeneroval tohle
File C:\Users\unicorn\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
Object "Uplink Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Local\genienext\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Local\Mobogenie\Version\OldVersion\Mobogenie\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken. File C:\Users\unicorn\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
Dál ale nevím co s tím, protože s s počítači moc neumím.
Děkuju předem
(Windows7)
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni