Zdravim,
mam takovy neprijemny problem s jinak dobrym tv tunerem - Winfast DTV2000 H, vzdy kdyz chci nahravat tak se automaticky snizi nahravaci hlasitost na nulu -> takze nahrane video je beze zvuku, normalne kdyz u toho sedim tak se da zvuk zesilit ale to je trochu neprakticke pri nacasovani nahravani
Prosim poradte jak zamezit takto samovolnemu snizovani hlasitosti tv-kartou
James_Radlle píše:Zdravim,
mam takovy neprijemny problem s jinak dobrym tv tunerem - Winfast DTV2000 H, vzdy kdyz chci nahravat tak se automaticky snizi nahravaci hlasitost na nulu -> takze nahrane video je beze zvuku, normalne kdyz u toho sedim tak se da zvuk zesilit ale to je trochu neprakticke pri nacasovani nahravani
Prosim poradte jak zamezit takto samovolnemu snizovani hlasitosti tv-kartou
Kartu sice neznám, ale tipoval bych, ža máte nastavené tiché nahrávání. Bylo by hloupý, aby se ve 2 v noci zaplo nahrávání když všichni spí. Ale i pokud to máte zaškrtnuté, tak by video bez zvuku být nemělo. Podívejte se jestli v nastavení je Silent Recording a na kolik máte nastavené Record Volume.
P.S. Ale vzpomínám si, že před nějakým časem se mi karta při nahrávání sama přepla do režimu Mute a vyřešilo to až přeinstalování ovladačů karty.
Blue Spirit píše:
Kartu sice neznám, ale tipoval bych, ža máte nastavené tiché nahrávání. Bylo by hloupý, aby se ve 2 v noci zaplo nahrávání když všichni spí. Ale i pokud to máte zaškrtnuté, tak by video bez zvuku být nemělo. Podívejte se jestli v nastavení je Silent Recording a na kolik máte nastavené Record Volume.
P.S. Ale vzpomínám si, že před nějakým časem se mi karta při nahrávání sama přepla do režimu Mute a vyřešilo to až přeinstalování ovladačů karty.
Tak to asi bude teme ovladacema, protoze myslim ze tiche nahravani funguje. Jak rikam kdykoliv chci nahrava tak si NAHRAVACI hlasitost snizi karta na nulu a tudiz se zadny zvuk nenahraje. Jen v jednom pripade to tak neni, kdyz mam otavrene okno s nastavenim zvuku a pri prvnimnahravanim zvuk rucne zvysim a pak druhe nahravani je taky se zvukem, ovsem optimismus konci pri zavreni tohoto okna nastaveni
jen tak mimochodem naladil si tu kartu bez problémů?mě se nedaří ji doladit aby měla kvaltní obraz..mám obraz jakokdyby zrnivý a třeba prima má přes sebe modrý pruh...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
jen tak mimochodem naladil si tu kartu bez problémů?mě se nedaří ji doladit aby měla kvaltní obraz..mám obraz jakokdyby zrnivý a třeba prima má přes sebe modrý pruh...
Aktualizaci si stahnu
No naladit jakztakz na Adaptive chanel scanning a Auto fine tune ze zdroje z kabelu od UPC to vychazi zhruba nastejno, presto mam pocit urcityho zrneni obrazu, taky dost zalezi na privodnim kabelu a koncovky kabelu - u me je to vetsinou zdroj veskereho ruseni.
btw.: to zrneni je taky prej zpusobeny tim ze LCD monitor zobrazuje hodne kvalitne, takze kazdy nekvalitnejsi signal je uplne ubohy:-)
Mam vyzkouseny ze to samy video na LCD vypada desne a na obyc. TV je celkem v pohode
Tady víc asi pomůže "Modrásek" než já ale podívej se zdali když snížíš hlasitost na přehrávači je ovlivněna i hlasitost záznamu. Jde o to k jakému výstupu je nastaven zvukový vstup karty. Už sem se s tou kartou dlouho netrápil mají ji naši v PC a skoro ji nepoužíváme. (Doufám že takto to stačí jako nakopnutí že Blue Spirit)
Juknu sem v pondělí.
já mám právě taky UPC a nejsem schopnej přijít na to čím to je..mám taky LCD...kabel je nový přívod kontrolován na TV je obraz OK krásně ostrý a na normal LCD nekoukatelné
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak mi to nedalo a odinstaloval soucasny soft a naist. PVR2 , premazal ovladace:-) A hle co se nestalo!!! po rozbehani jsem zkusil nahravat - super uz to beha, ovsem jediny rozdil v nastaveni je ze kontrolni linka pro nahravani neni CD prehravac ale prazdny policko!!!
Takze vsem dik, ze jsem se v tom pohrabal
Weslo: s tim signalem je to blby, jednou jsem se ptal i technika upc a holt mi rek to co vim, ze na lcd je obraz eeeee nadruhou stranu - nastesti to jen zrni a nejsou tam zadny pruhy/kruhy
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.
Ahoj.
Mám dotaz, jelikož jsem nikde nenašel nějakou kloudnou odpověď.
Vlastním chvíli tankový all in one systém od Brotheru, konkrétně typ DCP-T530DW.
Stává se, že sedím u PC a tiskárna i když je úplně vypnutá - je pouze v elektrice, tak z ničeho...
Asi 3 dny mi jen tak přestane jet monitor, obrazovka zčerná ale počítač stále běží jen mikrofon ne.
V monitoru podle mě chyba není jelikož zčerná i druhý monitor.
Zkoušel jsem nainstalovat nové drivery, vyměnit HDMI kabely, vytáhnou grafiku...
Poslední příspěvek
Pokud se problém objevil po aktualizaci na nejnovější ovladače gr. karty (572.60), tak zkus nainstalovat starší verzi ovladačů. Poslední verze je (zase) zmršená.
nedávno jste mi tu radili s upgradem PC z intela 8400 na ryzen 5700x :-) Tak přemýšlím, že bych se zase posunul dál a vyměnil i grafickou kartu, myslím, že tu hodně lidí má zajímavé nápady, tak se chci zase poradit.
Moje sestava:
AMD Ryzen...
Poslední příspěvek
Na QHD určitě 16GB, 12 už leckdy nestačí (např. na ultra detaily + RT) a časem to bude horší.