Můžu hrát online hazardní hry, když mi nebylo 18?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Můžu hrát online hazardní hry, když mi nebylo 18?
zdravim :) chtel jsem se zeptat jestly mohu hrat poker nebo treba ruletu online o realne penize kdyz je mi 15 let, svuj ucet u banky mam
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 16 pro 2013 19:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- warcraftan
- Master Level 7

Re: hazardni hry
Ne
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Protože ti nebylo 18.
sakra :( ještě 3 roky :(
- warcraftan
- Master Level 7

To je bída co? zkus se zeptat rodičů, jestli můžeš kouřit a požívat alkohol.fisik píše:mohu vedět proč?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
ok beru to jako ne
a oni to nejak poznaji pri registraci ze nejsem plnolety?
to verim no
a to se to az tak hlida?
Ano, hlídá. A především někdy v průběhu doby, co jsi registrovaný, dříve či později po tobě budou chtít předložit občanský průkaz.
Ať už ihned při registraci, nebo při vkladu nebo při převodu peněz z herního účtu na bankovní účet či jinou službu(PayPal ...).
Ať už ihned při registraci, nebo při vkladu nebo při převodu peněz z herního účtu na bankovní účet či jinou službu(PayPal ...).
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zdendo, tak ať si hraje, vyhraje kolik chce, ale stejně ty peníze nedostane bez občanky 
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
Re: Můžu hrát online hazardní hry, když mi nebylo 18?
Jelikož je tazateli méně, než 18+, jsou všechny příspěvky, které neříkají "NE", nepřípustné. Téma zamykám...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek