Je tam win vista bussines OEM - něco a kód + kus klíče, nevidím asi jen jednu pětimístnou sérii, všem děkuji.
Instalace win vista
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
KrtickaMikee
- nováček
Instalace win vista
Zdravím, chystám se vyměnit disk u dceři v ntb, problém je v tom, že nepřečtu celý licenční klíč, jak mám postupovat v instalaci OS
Je tam win vista bussines OEM - něco a kód + kus klíče, nevidím asi jen jednu pětimístnou sérii, všem děkuji.
Re: Instalace win vista
Ten klic ze stitku vubec nepotrebujes, neni pouzit, je to OEM instalace (vsechny kopie maji jedno cislo)
Nejjednodussi je udelat image z disku na disk nebo vytvorit zalohu pomoci utility od vyrobce a tu nasledne obnovit.
Nejjednodussi je udelat image z disku na disk nebo vytvorit zalohu pomoci utility od vyrobce a tu nasledne obnovit.
-
KrtickaMikee
- nováček
dobrá, tak proč je tam klíč na spod nalepen? A kopii už asi těžko, on už tem disk nic moc nezvládne - data na něm důležitý až na pár set fotek nejsou, dceři je 9 let, takže to má spíš na flash hry.
Jinak díky. Mám orig. CD k ntb, tak by to měla být hračka.
Jinak díky. Mám orig. CD k ntb, tak by to měla být hračka.
Ten stitek je tam pouze jako dukaz ze byla koupena licence
Pokud bylo to DVD s Vistou k tomu, tak to zadny klic chtit nebude
Pokud bylo to DVD s Vistou k tomu, tak to zadny klic chtit nebude
Ten OEM klic se zcela volne povaluje na netu ve forech o OEM instalacich
-
KrtickaMikee
- nováček
Tak přeci nějaký problém se vyskytl....
Nevíte proč to?
Tak anglicky nainstalovat šli, jak do toho hodím češtinu, když je to verze Business???
Nevíte proč to?
Tak anglicky nainstalovat šli, jak do toho hodím češtinu, když je to verze Business???
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek