Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak updatnout Android. V Telefonu Dell Streak 5 mini mám Android na verzi 2.2.2,
Tak bych se chtěl zeptat, kde a jak stáhnu nejnovější verzi Androidu.
Přes mobil se vše updatovalo, ale nic se nestalo. Takže předpokladam, že se to bude muset dělat přes Pc.
Prosím o radu, děkuju
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Zdravím,
Mám problém se svým biosem, poslední verzi biosu mám:E7B86AMS.AI5
Potřebuji tam dát nejnovější Bios skrz anticheat TPM 2.0.
zkusil jsem teda stáhnout nejnovější od MSI verzi 7B86vAI7. Když to dám na flešku a jdu do biosu update tak se mi...
Poslední příspěvek
píše mi to že se bootuje a vypne se pc, znovu se restartuje a napíše tu hlášku kterou jsem tu posílal
Ahoj všem prosím o radu ohledně lehkého updatu mého PC. Kupoval jsem před třemi roky, když byl problém sehnat nějakou grafickou kartu a dnes už mam trošku problém při novějších hrách. Můžu poprosit o radu jakou kartu koupit, samozřjmě aby to utáhl i...
Poslední příspěvek
Děkuji, takže nevyužil XMP 3600 paměti pro tu desku. Nevíme monitor.
zdravím, prosím poraďte.
mám nový mobil s24 který si aktualizoval android 16. Po koupi měl android 15 a bohužel jsem přehrávání nezkusil -( přehrávání využívám v nemocnici a tam jsem nebyl.) Problém je s přehráváním mp3 (zkoušel jsem i wav ). Při...