Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
GarGy
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Příspěvek od GarGy »

zdravím, váhám mezi těmito 3 mobily, a pořád se nemůžu rozhodnout který, četl jsem na všechny spoustu recenzí, ale rád si přečtu i vaše názory ... tak který ? :-)
zvuk
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Příspěvek od zvuk »

iphone 5
Jeden Google vládne všem, jeden jim všem káže a všechny do temnoty sváže.
[spoiler=]HW monitor http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/
combofix http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
HD tune http://www.hdtune.com/
crystal disk info http://www.edownload.cz/sw/crystaldiskinfo/[/spoiler]
Akrej
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od Akrej »

tak Sony Z to je vododěsny a že je akorat u samsungu jsem slyšel že malo vydrží baterka a tak nevim jak je to s novějším a iphone o tom nevim nic
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Když už iP, tak bych počkal na nástupce, protože 5 je už poměrně dlouho na trhu a bude nový. CO se týká S4, tak nevím nevím... Moc se mi nelíbí. Ten systém neběží optimálně, zpracováním vypadá strašně levně a ta úhlopříčka je docela dost (subjektivní). Sony jsem v ruce moc neměl (mimo Xperii Sola), ale líbí se mi jejich design. Na druhou stranu docela kálí na aktualizace Androidu... Vybral sis sice vlajkové lodě jednotlivých značek, ale stejně nejlepší bude, co sedne tobě. Obejdi pár obchodů a osahej si je...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomina »

S4 bych vyřadil, měl jsem jej a nebyl jsem moc spokojený, kryt vrzal. Displej neměl chybu, ale z důvodů neodladěnosti SW se mi většina her paradoxně sekala. S3 mi subjektivně běhala mnohem lépe. Byla to vlastně poslední kapka, pak jsem přešel k WP8. Zetko má velmi špatný displej, ta jejich Bravia je neskutečný šmejd. V porovnání s konkurencí a žářivými IPS či AMOLED panely je Soňácký displej vážně "ten horší". Design je subjektivní záležitost, mě se Zetko třeba vůbec nelíbí. iPhone 5 bude mobil bez starostí, perfektní hliníkové tělo, nádherný displej, plno aplikací a luxusně odladěný systém. Také vysoká cena, ale když si vezmeš, že u iPhone nemáš jen telefon, ale vlastně i iPod a velmi dobrý foťák, tak je cena docela adekvátní. U těch vlajkových lodí je smutné, že stojí tolik peněz a přitom nemáš jistotu ničeho. Za rok bude ten telefon starý a updaty ve hvězdách. Je to sázka do loterie. Koukni na ZOPO C2 :-)
556996324
Level 6
Level 6

Příspěvek od 556996324 »

iPhone 5 ten tak dva roky vydrží a pak ho prodáš za slušnou cenu jelikož Apple si cenu drží.
Deny18
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Deny18 »

Tomina píše:S4 bych vyřadil, měl jsem jej a nebyl jsem moc spokojený, kryt vrzal. Displej neměl chybu, ale z důvodů neodladěnosti SW se mi většina her paradoxně sekala. S3 mi subjektivně běhala mnohem lépe. Byla to vlastně poslední kapka, pak jsem přešel k WP8. Zetko má velmi špatný displej, ta jejich Bravia je neskutečný šmejd. V porovnání s konkurencí a žářivými IPS či AMOLED panely je Soňácký displej vážně "ten horší". Design je subjektivní záležitost, mě se Zetko třeba vůbec nelíbí. iPhone 5 bude mobil bez starostí, perfektní hliníkové tělo, nádherný displej, plno aplikací a luxusně odladěný systém. Také vysoká cena, ale když si vezmeš, že u iPhone nemáš jen telefon, ale vlastně i iPod a velmi dobrý foťák, tak je cena docela adekvátní. U těch vlajkových lodí je smutné, že stojí tolik peněz a přitom nemáš jistotu ničeho. Za rok bude ten telefon starý a updaty ve hvězdách. Je to sázka do loterie. Koukni na ZOPO C2 :-)

Jak říká Tomina, poohlédni se po skvělém Čiňanovi, jako je např. ten ZOPO C2. :) http://www.levnesmartphony.cz/cs/293-zo ... cerny.html A nebo je ještě jedna možnost a to taková, že si počkáš měsíc (tj. do Září) a můžeš mít parádní mobil ZTE Grand X2 In, ale nevím, jestli ti bude tato výbava stačit, když si vypsal takové "velké" vlajkové lodě, avšak dle mého a prvního pohledu ten mobil bude bestsellerem tohoto roku, za cenu okolo 5000 ,- je to výbava neskutečná. Já na něho čekám a jsem zvědav, pokud bude všechno tak jak je slíbeno, tak je můj. ;) (viz. video) http://www.youtube.com/watch?v=N6xOaFpEbXw
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
    4 Odpovědi
    8634 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Martab
  • iPhone 17 Pro Max
    4 Odpovědi
    11287 Zobrazení