New Year Bonanza - MicroWorld is offering this FREE MWAV Toolkit to help you to "Scan and Clean" your PC/Computer for FREE up to 15th Feb. 2007.
Mwav - "Scan and Clean" do 31st May zdarma
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Mwav - "Scan and Clean" do 31st May zdarma
Microworld se rozhodl uvolnit Mwav do 15.feb plně funkční.
Naposledy upravil(a) fredik dne 30 bře 2007 19:05, celkem upraveno 1 x.
- Baron Prášil
- Master Level 7

- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
já ho používám už víc než 7 měsíců, a uznávám, že je to zatím to nejlepší, co jsem kdy v počítači měl... 

Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- briza
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Baron Prášil píše:je to neoddiskutovatelně nejlepší lovec virů![]()
No bodejtˇby taky ne.Stačí se po spuštění scanu podívat do levého horního rohu,kde se skví nenápadný nápis Powered by Kaspersky.
Jinak každopádně díky Fredikovi za upozornění.

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
dík to je dobré vědět a nejen kvůli nešťastníkům na PC help.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Libor Maxa
- Level 2