Nejde zvuk zo zvukovej karty
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nejde zvuk zo zvukovej karty
Zdravim, znovu mam dalsi problem s hardwerom, konkretne so zvukovou kartou. Zvukova karta je integrovana Realtek ALC892. mam zapojene reproduktory creative T6100, zvukova karta mi ich najde predne a zadne reproduktory, subwoofer. Ovladace som skusal odinstalovat a znova nainstalovat, skusal som aj nove ovladace, ale reproduktory nevydaju ani hlas. Skusal som aj reproduktory pripojit na iny pocitac a funguju. V Biose mam zapnutu zvukovu kartu. Uz neviem co dalej. Pred dvoma dnami hrali vpohode vsetko islo. Instaloval som Plug-in pre winamp aby mi sli system 5.1. Neviem kde je problem.
Re: Nejde zvuk zo zvukovej karty
Závada se projevila po této instalaci?Instaloval som Plug-in pre winamp aby mi sli system 5.1. Neviem kde je problem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Nejde zvuk zo zvukovej karty
praveze nie, teraz ma napadlo ze som zapojil do maticnej staru sietovu kartu do PCI lenze nenasiel som ovladac na win 7 tak som ju dal prec a windows nemal ovladac, tak som ju dal prec
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 5984 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alferi
-
- 4 Odpovědi