skunkicz koukám že mmmartin čeká jestli ti to dojde a trochu pomíjí fakt, že ty zde řešíš konečno či nekonečno vesmíru.
Tlačítko Upravit se také používá v případě, když chceš svůj předchozí příspěvek Upravit, resp. doplnit. Pak ty 2, 3, 4 příspěvky sloučíš do jednoho. Samozřejmě, že je neslučuješ až když jsou napsané, ale jen přidáváš myšlenky!
Pokud Vesmír dosahuje určité hmotnosti, bude se "rozprskávat" neustále a smršťování a zhroucení do bodu nenastane. Podle některých posledních teorií je celý náš Vesmír černá díra, která z původního bodu vybouchla a rozlétává se ... prý že by to ledacos vysvětlovalo. Podíváme se někdy z našeho Vesmíru-černé díry do "běžného" ještě nepředstavitelně většího vesmíru (nadvesmíru)? Takže asi žijeme v jednom velkém výbuchu
Naposledy upravil(a) X dne 01 srp 2010 09:28, celkem upraveno 1 x.
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Dobrý den,
prosím, mohl by mi někdo poradit. Resp. mrknout na tři obr. v příloze? Jeden obr. je zadání ze školy. Druhý obr. je to, jak jsem úkol vyřešila já, žlutě označeny jsou mé výpočty. A třetí obr. je foto k této síti, které jsme dostali....
Poslední příspěvek
Doufam, ze tam nejsou i SQL dotazy - protoze tam je casto akceptovan jediny spravny format zapisu,
takze lze zplodit mnoho ve skutecnosti funkcnich odpovedi, ktere ale nejsou akceptovany.
Tedy clovek vi, ze to ma 100% spravne, v testovacim...