8GB Kingston Hyper DDR IV jsem kupoval loni za 1100,-Kč . Dnes jsem ji objednával tu samou za 1800,-Kč
3GB MSI GTX 1060 Armor jsem kupoval za 5100,-Kč před nedávnem. Dnes stojí 6800,-Kč
Ty ceny jsou šílené.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj prosím vás potřebuji poradit s rozhodnutím koupě stolního PC. Problém ovšem je že vím na 99% že bych koupil nový stolní PC za 55000kc,ale nemůžu protože mám doma malé 4 leté dítě které by to zničilo.
Potřebuji tedy poradit zatím něco...
Poslední příspěvek
Na bazarech můžeš okolo těch 6k poskládat PC s Ryzenem 5600G.
Nebo bez iGPU a k tomu starší dedikovanou.
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...