svchost extrem
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
no mě napadlo tohle si stáhni Process Explorer a spusť ho poté jak je to čtvereček +
u svchost.exe tak ho "rozbal" aby jsme se podívaly co ti ho tolik vytěžuje.
opět sem zapomněl jak ho rozbalíš ten svchost.exe který ti tolik "žere" CPU tak sem vypiš ty položky nebo sem dej sceenshot.
Doufám že si mě pochopil kdyby si si nebyl jistý co sem tím myslel tak se redši ještě zeptej.
u svchost.exe tak ho "rozbal" aby jsme se podívaly co ti ho tolik vytěžuje.
opět sem zapomněl jak ho rozbalíš ten svchost.exe který ti tolik "žere" CPU tak sem vypiš ty položky nebo sem dej sceenshot.
Doufám že si mě pochopil kdyby si si nebyl jistý co sem tím myslel tak se redši ještě zeptej.
Vypol som automatickú aktualizáciu, ale mal som ju aj tak nastavenú na nedeľu na 19,00, teraz to funguje dobre, ale keď PC párkrát reštartujem, potom je to OK, takže odpoviem až zajtra poobede. Inak pozeral som na process explorer a pod tým svchost.exe je stále ta ikonka windows update pri súbore wuauclt.exe PID 2436. Veď uvidím zajtra, zatiaľ ďakujem.
PS: Keď to bude robiť stále, čo mi odporúčaš? Reinstal? Alebo bude stačiť preinštalovať SP2 ??
PS: Keď to bude robiť stále, čo mi odporúčaš? Reinstal? Alebo bude stačiť preinštalovať SP2 ??
Je to tou Automatic Updates a nevieti mi povedat, preco to robi?????????? a preco aj ked vypnem aktualizacie tak sa spusti proces "wuauclt.exe 1116 Automatic Updates Microsoft Corporation" , hoci nevykazuje ziadnu cinnost a po case sa vypne, ale aj tak, vie mi to niekto po lopate vysvetlit?????? Nebudem mat nastavene na moje cislo XP na servery microsoft.com nejak tie nestatsne aktualizacie???????
Za kazdu radu budem vdacny
Za kazdu radu budem vdacny
Tvůj problém by měl vyřešit tento Hotfix:
To jsem taky zažil, problém řeší neveřejná (grrrrrr...) záplata KB916089:
http://support.microsoft.com/kb/916089
Je třeba zavolat na hotline MS a oni pošlou link ke stažení.
Mně to pomohlo na několika PC.
- Damned
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
I pokud máš vypnuté automatické aktualizace wuault.exe vždy zjišťuje aktualizace. Pokud máš nastavení automatické,začne si je sám na pozadí stahovat a ukáže ikonku vedle hodin. Pokud máš nastavení na ručně, jen zjistí aktualizace a dá ti na výběr,zda chceš aktualizovat teď,nebo později.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner